Home Te Koop Huis 3012 Wilsele
Zwanenberglaan 4
Kaart

Zwanenberglaan 4

3012 Wilsele Huis Te Koop
144 m² wonen
648 m² perceel

Zwanenberglaan 4 - 3012 Wilsele - Deze woning is VERKOCHT! Bent u ook van plan uw eigendom te verkopen? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende en correcte waardebepaling. Maak gebruik van meer dan 40 jaar ervaring en van uitzonderlijke verkoopsvoorwaarden.
Dit instapklaar appartement is gelegen in een rustige residentiële straat te Heverlee. Op deze geweldige locatie kan u genieten in alle rust en kalmte zonder te moeten inboeten qua mobiliteit en bereikbaarheid. Men bevindt zich nl. op wandelafstand van scholen, supermarkten, openbaar vervoer en het station van Heverlee. Ook de natuurliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken met Meerdaalwoud in de nabije omgeving.
Het appartement bevindt zich op de 3de verdieping van een welonderhouden residentie. Het bestaat uit een ruime inkomhal, apart toilet, 2 slaapkamers, badkamer (met lavabomeubel, bad en aansluiting wasmachine), lichtrijke eet- en leefruimte met een volledig uitgeruste en moderne keuken. 2 enorme extra troeven zijn de afgesloten garagebox en autostaanplaats die bij het appartement horen. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken om parkeergelegenheid. Het appartement is tevens zeer energiezuinig met een EPC-label B. 
Kortom, of u nu op zoek bent naar uw eigen thuis of een slimme investering, dit appartement is een ware aanrader. Wees er snel bij en contacteer ons vandaag nog om uw bezoek in te plannen!   

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 648.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1997
Grond oppervlakte
648 m2
Bewoonbare oppervlakte
144 m2
Referentie
I0B260WSWBR-
EPC Waarde
184 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€648.000 / Immo de Dijle
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com