Home Te Koop Huis 8750 Wingene
Pastoor termotestraat 12
Kaart

Pastoor termotestraat 12

8750 Wingene Huis Te Koop
600 m² wonen
733 m² perceel

Als u op zoek bent naar een ruime gezinswoning met extra ruimte voor een hobby of zelfstandige activiteit, dan is deze woning in het centrum van Wingene iets voor u. Met vier slaapkamers en een totale oppervlakte van 733 vierkante meter biedt deze woning volop ruimte. Alle voorzieningen zijn op loopafstand.

Daarnaast beschikt de woning over een aangrenzend atelier of winkelruimte. Het atelier was voorheen een voedingswinkel en heeft een oppervlakte van 140 vierkante meter. Het bestaat uit een grote open ruimte met een achterliggende berging en garage. Deze ruimte kan als atelier, hobbyruimte of extra leefruimte worden gebruikt.

De woning zelf is verdeeld over twee verdiepingen. Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal, woonkamer met zit- en eetplaats, een open keuken met eethoek, een aparte studeerkamer, een badkamer met dubbele lavabo en bad, en een wasplaats. De eerste verdieping bevat een nachthal en vier slaapkamers. Daarnaast is er een geïsoleerde zolder die extra kamers zou kunnen huisvesten.

Buiten geniet u van een grote, zonnige tuin die volledig omheind is. De tuin is bereikbaar via de woning en de garage.

Bovendien heeft deze woning vele pluspunten: ze biedt talloze mogelijkheden, heeft een centrale ligging, beschikt over een grote regenwatertank en het atelier en de woning kunnen apart verhuurd worden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging!

* * *

Pastoor termotestraat 12 - 8750 Wingene - Gezinswoning met aanpalende winkelruimte/atelier met 4 slaapkamers op een totale oppervlakte van 733 m².

Wie op zoek is naar een ruime woning met bijhorende ruimte voor een hobby of zelfstandig beroep, is hier zeker aan het juiste adres! Gelegen in het centrum van Wingene, alles op wandelafstand bereikbaar.

Woning en atelier/winkelruimte kunnen apart verhuurd worden!!

INDELINGEN:
1. Atelier (140 m²):Voormalige voedingswinkel, grote open ruimte met achterliggende berging met koelcel en garage/berging. Ideaal om in te richten als atelier, mancave of integreren met de woning.

2. Woning:
- Gelijkvloers: Inkomhal, living met zit- & eetplaats en toegang tot de winkel, open keuken met eetplaats, apart bureel met zijdeur naar het terras, badkamer met dubbele lavabo en bad, wasplaats/berging met toilet.
- 1ste verdiep: Nachthall, 4 slaapkamers. Zolder (geïsoleerd) te bereiken met vaste trap, mogelijkheid inrichten van extra kamers. Een 2de zolder met 3 aparte zolderkamers.
- Tuin & terras: Grote & zonnige tuin, volledig omheind en ook bereikbaar via toegang naast de woning en garage.

PLUSPUNTEN:
+ Zeer voor mogelijkheden
+ Aparte atelier (140 m²)
+ Regenwater 10.000 l + 3.000 l
+ Atelier & woning apart verhuurbaar
+ Centrale ligging
+ ...
Bel vandaag nog voor meer informatie of een bezoek!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 360.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
733 m2
Bewoonbare oppervlakte
600 m2
Referentie
72JTOW8QLONQ
EPC Waarde
337 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230604-0001862401-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€360.000 / ERA Vastgoed Centrum
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com