Home Te Koop Huis 8750 Wingene
Predikherenstraat 68
Kaart

Predikherenstraat 68

8750 Wingene Huis Te Koop
128 m² wonen
884 m² perceel
3 slaapkamers

Droom je ervan te wonen in het groenste deel van Wingene, met zicht op het beschermde natuurreservaat "De Gulkeputten"? Ontdek dit charmante huis omringd door natuur en slechts 6 km verwijderd van het centrum van Wingene en Ruiselede. Het openbaar vervoer is dichtbij en de autostrade E40 is eveneens bereikbaar binnen 6 km.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een inkomhal die leidt naar de eerste verdieping. De keuken biedt uitzicht op een lichte veranda. Grenzend aan de keuken bevindt zich een bijkeuken, gevolgd door een gelijkvloerse badkamer met toilet, douche en lavabo. De ruime leefruimte grenst ook aan de veranda en heeft genoeg plaats voor een eet- en zithoek.

Drie slaapkamers zijn boven gelegen; om de tweede kamer te bereiken moet je door de eerste kamer. Dit creëert de mogelijkheid om een slaapkamer met ensuite badkamer en dressing te maken. Via een vaste trap bereik je de zolder waar nog een extra slaapkamer gemaakt kan worden.

De tuin heeft een ideale oriëntatie waardoor je de hele dag kan genieten van de zon. Door het verwijderen van de bijgebouwen krijg je zicht op de uitgestrekte velden. Dit maakt het de perfecte locatie om te genieten van alle rust en privacy.

De woning beschikt over een EPC-waarde energielabel F, wat betekent dat er een renovatieverplichting geldt. Je moet binnen vijf jaar de woning renoveren naar energielabel D.

Belangrijke opmerking: je kan genieten van verlaagde registratierechten bij ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van je enige eigen woning. Het registratiebelastingstarief daalt dan naar slechts 1 procent. Voor meer informatie, bezoek de website van de Vlaamse overheid.

* * *

Predikherenstraat 68 - 8750 Wingene - Wonen in het meest groene gedeelte van Wingene, met zicht op een beschermd natuurreservaat "De Gulkeputten" Het kan!

Gelegen in een groene omgeving, grenzend aan natuurreservaat, dus in de nabijheid van kilometerslang wandelnetwerk, op een 6 tal km vindt u het centrum van Wingene en Ruiselede. Er is in de nabijheid een bushalte. De autostrade E40 bevindt zich eveneens op een 6 tal km van de woonst.

Indeling: Inkomhal met trap naar eerste verdieping.
Keuken met zicht op de lichtrijke veranda. Palend aan de keuken is een bijkeuken gelegen en hiernaast nog de gelijkvloerse badkamer, uitgerust met een toilet, douche en lavabo. De leefruimte grenst ook aan de veranda en biedt plaats voor zowel de eetplaats als een zitruimte.
Boven zijn 3 slaapkamers, waarbij men door één slaapkamer moet om de tweede te bereiken.
Dit leent zich wel tot het creëren van een slaapkamer met ensuite badkamer en dressing!
Verder is nog een vaste trap naar de zolder waar nog een derde (of vierde slaapkamer) te maken is.

De tuin heeft een ideale ... oriëntatie waardoor het de hele dag door genieten is van de zon.
Mits verwijderen van de bijgebouwen heeft men zicht op de uitgestrekte velden, gelegen in agrarisch gebied. Puur genieten van alle rust en privacy dus!

De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatieverplichting is hier van toepassing (binnen de 5jaar naar label D).

Wat je zeker moet weten: * verlaagde registratierechten *
Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent registratiebelasting.
Meer info op: https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1931
Grond oppervlakte
884 m2
Bewoonbare oppervlakte
128 m2
Referentie
DS2JJ9IBJBUU
Makelaar Code
TK/3887
EPC Waarde
1109 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240110-0003104811-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€249.000 / Vastgoed Wanneyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com