Home Te Koop Huis 8750 Wingene
Oude Bruggestraat 99
Kaart

Oude Bruggestraat 99

8750 Wingene Huis Te Koop
450 m² wonen
1206 m² perceel
3 slaapkamers

"Ontdek de ideale balans tussen comfortabel wonen en professioneel werken in dit prachtige pand, oorspronkelijk ontworpen als accountantswoning. De ruime parking biedt voldoende plaats voor zowel gasten als klanten.

Het handelspand bevindt zich aan de voorkant van het gebouw en heeft een eigen ingang die leidt naar een gastvrije wachtkamer en gastentoilet. Twee ruime kantoren, uitgerust met een kitchenette en inbouwkasten, vormen de perfecte professionele omgeving. Een archiefkamer zorgt voor organisatie en efficiëntie. De eerste verdieping herbergt een landschapskantoor met een volledig uitgeruste keuken, ideaal voor teamvergaderingen of brainstormsessies.

Aan de achterkant van het gebouw bevindt zich het comfortabele woongedeelte, waar luxe en gezelligheid samenkomen. Een indrukwekkende woonkamer en een open leefkeuken, compleet met koelcel, bieden een sfeervolle ambiance voor ontspanning en entertainment, met uitzicht op de prachtige tuin met zwembad en poolhouse (voorzien van gastentoilet en kleedkamer). Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De vergaderzaal op deze verdieping kan eenvoudig worden omgebouwd tot een derde slaapkamer, met het extra gemak van een lift voor moeiteloze toegang.

Of u nu klanten thuis wilt ontvangen of ongestoord wilt werken, dit pand biedt de perfecte mix van functionaliteit en comfort. De naadloze integratie van ruimtes zorgt voor een discrete woonomgeving, terwijl de energiezuinige kenmerken van het pand bijdragen aan een duurzame levensstijl.

Mis deze unieke kans niet en neem voor meer informatie contact op met Jolien op 050703435."

* * *

Oude Bruggestraat 99 - 8750 Wingene - Ontdek de perfecte combinatie van comfortabel wonen en professioneel werken in deze prachtige eigendom,
oorspronkelijk ontworpen als accountancywoning. De ruime parking verwelkomt zowel gasten als cliënten met gemak.

Aan de voorkant van het gebouw vind je het handelspand, met een eigen ingang die leidt naar een uitnodigende wachtzaal en gastentoilet.
Twee ruime kantoren met kitchenette en inbouwkasten bieden de perfecte professionele omgeving, compleet met een archiefkamer voor organisatie en efficiëntie.
Bovendien biedt de eerste verdieping een landschapskantoor met volledig uitgeruste keuken, ideaal voor teamvergaderingen of brainstormsessies.
Aan de achterkant van het gebouw vind je het comfortabele woongedeelte, waar luxe en gezelligheid samenkomen. Een indrukwekkend salon en een open leefkeuken, compleet met koelcel, creëren een sfeervolle ambiance voor ontspanning en entertainment door het uitzicht op de prachtige tuin met zwembad en poolhouse. (gastentoilet en kleedkamer). Op de eerste verdieping zijn er twee ... slaapkamers, elk met een eigen badkamer.
De vergaderzaal op deze verdieping kan eenvoudig worden omgebouwd tot een derde slaapkamer, met de toegevoegde bonus van een lift voor moeiteloze toegang.

Of u nu thuis klanten ontvangt of ongestoord wilt werken, deze eigendom biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en comfort.
De naadloze integratie van ruimtes creëert een discrete woonomgeving, terwijl de energiezuinige eigenschappen van het pand zorgen voor een duurzame levensstijl.

Voor meer informatie en om deze unieke kans niet te missen, neem contact op met Jolien op 050703435. Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 980.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2008
Grond oppervlakte
1206 m2
Bewoonbare oppervlakte
450 m2
Referentie
-97492XE2TSK
Makelaar Code
TK/3939
EPC Waarde
193 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230531-00002906116-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€980.000 / Vastgoed Wanneyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com