Home Huis 8750 Wingene
Lavoordestraat 17
Kaart

Lavoordestraat 17

8750 Wingene Huis
165 m² wonen
625 m² perceel
4 slaapkamers
€495.566

"Ontdek deze prachtige woning, gelegen in de serene Lavoordestraat op 'Schewege', met een adembenemend uitzicht op de omliggende velden. Deze locatie is perfect voor liefhebbers van fietsen en wandelen, dankzij de nabijheid van de Munkebossen in het landschapspark Bulskampveld.

De woning verwelkomt u met een inkomhal, voorzien van een gastentoilet, die leidt naar een lichte woonruimte met een open keuken. Vanuit de keuken heeft u een prachtig uitzicht op de tuin en de velden daarachter. Als dierenliefhebber kunt u extra weidegrond aankopen. De garage is geïntegreerd in de woning en biedt voldoende ruimte voor een praktische wasplaats.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een ruime badkamer met douche. Er is ook een apart toilet aanwezig. Een vaste trap brengt u naar de veelzijdige zolderverdieping, die kan worden ingericht naar uw eigen smaak en behoeften.

Dankzij vloerverwarming (lucht-water warmtepomp) en een slim ventilatiesysteem bereikt de woning een E-peil van maximaal 30. Kopers genieten bovendien van een terugbetaling van de grondlasten gedurende 5 jaar.

Deze ruime woningen, met een bruikbare woonoppervlakte van 160 tot 168 m², hebben een tijdloze hedendaagse bouwstijl en worden gebouwd op percelen van 564 tot 686 m².

De vermelde prijs is voor een voorbeeldwoning, volledig afgewerkt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Deze prijs omvat alle materialen, keuringen, erelonen, nutsvoorzieningen etc. voor een volledig afgewerkte woning. Alpha Bouwpromotie neemt alle zorgen uit handen; van voorontwerp tot oplevering heeft u slechts één aanspreekpunt. U behoudt echter volledige inspraak in de bouwstijl, materialen en afwerking.

6% BTW is mogelijk. Ook de aankoop van alleen de grond is mogelijk.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 050703435 (Jolien)."

* * *

Lavoordestraat 17 - 8750 Wingene - Gelegen in de rustige omgeving van de Lavoordestraat op "Schewege”, met een prachtig uitzicht op de velden, ideaal dus voor fiets- en wandelliefhebbers door de korte afstand naar bv. de Munkebossen in het landschapspark Bulskampveld.

Indeling: Inkomhal met een gastentoilet en een lichtrijke leefruimte met een open keuken die uitkijkt op de tuin en de achterliggende velden. Indien je van dieren houdt kan je ook een stuk extra weidegrond bij aankopen. De garage is inpandig, er is voldoende ruimte voorzien voor een praktische wasplaats. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een ruime badkamer voorzien van een douche. Er is een apart toilet. Een vaste trap leidt naar de polyvalente zolderverdieping, die vrij kan worden ingericht naar de wensen van de bewoners.

Een E-peil van maximaal 30 wordt bereikt dankzij vloerverwarming (lucht-water warmtepomp) en een slim ventilatiesysteem. Bovendien genieten de kopers van een terugbetaling van de grondlasten gedurende 5 jaar.

Deze ruime woningen, met een nuttige woonoppervlakte van ... 160 tot 168 m², stralen een tijdloze hedendaagse bouwstijl uit en worden gebouwd op percelen van van 564 tot 686 m².

De opgegeven prijs is een voorbeeldwoning, volledig afgewerkt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. In deze prijs zitten alle materialen, keuringen, erelonen, nutsvoorzieningen enz. vervat voor een volledig afgewerkt huis. U treedt op als bouwheer en Alpha Bouwpromotie ontzorgt u; vanaf voorontwerp tot oplevering heeft u 1 aanspreekpunt. U behoudt wel de volledige inspraak gaande van bouwstijl, materialen en afwerking.

6% BTW mogelijk. Ook aankoop van enkel grond mogelijk.

Voor meer info bel 050703435 (Jolien) Lees meer Verberg

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 495.566
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
625 m2
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
T412S0--CBHX
Makelaar Code
TK/3925
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€495.566 / Vastgoed Wanneyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com