Home Te Koop Huis 8750 Wingene
Predikherenstraat 46
Kaart

Predikherenstraat 46

8750 Wingene Huis Te Koop
210 m² wonen
571 m² perceel
3 slaapkamers

Deze recente en energiezuinige nieuwbouwwoning uit 2021, gelegen op een toplocatie in Wingene nabij diverse invalswegen en vlakbij het centrum, is nu te koop. Deze woning, gesitueerd op een zonnig perceel van 571m² met een prachtig landelijk uitzicht, is instapklaar en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Bij binnenkomst in de hal vindt u een gastentoilet en vestiaire. De hal geeft direct toegang tot de lichte en ruime woonkamer met een zithoek en eethoek, en een aparte bureelhoek. Daarnaast is er een open keuken met moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Zowel de keuken als de woonkamer hebben directe toegang tot de tuin via grote schuiframen. Naast de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken/wasruimte en een ruime garage, die ook toegang biedt tot de tuin.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers gelegen, waarvan de hoofdslaapkamer beschikt over een dressing. Ook is er een volledig ingerichte badkamer met een ligbad en inloopdouche, en een apart toilet.

De woning heeft een smaakvol aangelegde tuin met terras en een uniek, prachtig landelijk uitzicht. Energiezuinige kenmerken zijn onder andere PVC ramen met hoogrendementsbeglazing, centrale verwarming op aardgas, isolatie in de spouwmuur, dak- en vloerisolatie, ventilatie, zonnepanelen, conforme elektriciteit en een regenwaterreservoir van 10.000 liter.

Een unieke kans die zeker een bezoek waard is! Elk bod hoger dan de startprijs wordt voorgelegd aan de eigenaars.

* * *

Predikherenstraat 46 - 8750 Wingene - STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een topligging te Wingene, nabij diverse invalswegen én op een boogscheut van het centrum, resideert deze recente, energiezuinige nieuwbouwwoning (2021). Het betreft een eigendom opgetrokken in 2021, ingeplant op een mooi en zonnig perceel van 571m² mét prachtig landelijk verzicht. Deze lichtrijke woning werd uiterst smaakvol afgewerkt met hoogwaardige materialen én is instapklaar.

We treden de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De inkomhal biedt enerzijds rechtstreeks toegang tot de lichtrijke en ruime woonkamer, bestaande uit een zithoek en een eethoek. Anderzijds biedt de inkom toegang tot een ruime bureelhoek, die zich bevindt in het verlengde van de woonkamer. Aansluitend bevindt zich de open keuken, uitgerust met een inductiekookplaat, dampkap, combi-oven, oven, vaatwas, spoelbak, koelkast + ingemaakte kasten. De keuken én woonkamer verlenen tevens directe toegang tot de tuin via een groot schuifraam. Aansluitend aan de keuken, treffen we een praktische berging/wasplaats aan + een ruime garage. De garage + berging bieden tevens een doorgang tot de tuin, via een aparte achterdeur.

Via de trap in de inkom, bereiken we het eerste verdiep. Op de eerste verdieping bevinden er zich drie ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom beschikt over een dressing. Tevens beschikt het verdiep over een ingerichte badkamer (lavabomeubel, ligbad + inloopdouche) + apart toilet.

De smaakvol aangelegde tuin met terras én het unieke, prachtige landelijk verzicht maken het plaatje compleet.

Bouwtechnisch: Energiezuinig: EPC 18 kWh/m²!!! - PVC ramen met hoogrendementsbeglazing , cv op aardgas, spouwisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, ventilatie, zonnepanelen, conforme elektriciteit, 10000 liter regenwater,…

Kortom een unieke eigendom! Zeker een bezoek waard!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
571 m2
Bewoonbare oppervlakte
210 m2
Referentie
T632QUJTP9UK
Makelaar Code
5108
EPC Waarde
18 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€359.000 / Immo-Gryson
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com