Kaart

1200 Woluwe-saint-lambert Huis Te Koop
226 m² wonen
119 m² perceel
4 slaapkamers
€1.010.000
Lening simuleren

Gelegen in de gezochte wijk Georges-Henri te Sint-Lambrechts-Woluwe, vindt u deze prachtige nieuwgebouwde twee-onder-een-kap woning. Met 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 douches, is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De woning biedt een aanzienlijke leefruimte van 226m², exclusief garage, kelder en wasruimte, waardoor er in totaal 305m² bruto beschikbaar is.

Bij binnenkomst begroeten een garderobe en gastentoilet u, vanwaar u toegang krijgt tot de inpandige garage. De begane grond herbergt ook een chic ingerichte eetkamer, een moderne open keuken met centraal eiland en een handige studieruimte. Een grote erker opent naar de tuin en terras, waar u kunt genieten van de buitenlucht.

Op de eerste verdieping vindt u een luchtige woonkamer, een slaapkamer met aangrenzende doucheruimte. De tweede verdieping heeft twee ruime slaapkamers, een dressing, een badkamer met dubbele wastafel, bad, douche en toilet, naast een apart toilet. De master bedroom met eigen doucheruimte bevindt zich op de derde verdieping onder de zolder.

De kelder biedt een veelzijdige ruimte, natuurlijk verlicht door een dakraam en voorzien van een wasruimte en extra opbergruimte. De woning heeft een hedendaags en harmonieus design, met hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en optimale akoestische en thermische isolatie. Bewoners hebben keuzevrijheid in de interieur afwerking, zodat het huis geschikt kan worden gemaakt aan individuele stijl en smaak.

Met een afgesloten garageruimte voor één auto en een verkoop onder het BTW-stelsel (21%), is dit prachtige huis een opportuniteit die u niet mag missen. Een bezoek aan deze woning bij L&P zal dit bewijzen.

* * *

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE, in een rustige eenrichtingsstraat in de gewilde wijk Georges-Henri, prachtig NIEUW HUIS (4 slpk/1bad/2douche) 2 GEVELS van 226 m² woonoppervlakte exclusief garage, kelder en wasruimte (dus 305 m² bruto). Het bestaat op de begane grond uit een hal met garderobe, gastentoilet en toegang tot de GARAGE. Een mooie eetkamer, een super ingerichte open keuken met centraal eiland en een studieruimte. Een grote erker die uitgeeft op de tuin en het terras. Op de 1e verdieping, een heldere woonkamer, de eerste slaapkamer en de aangrenzende doucheruimte (dubbele wastafel, douche, WC). Op de 2e verdieping, twee grote slaapkamers, een dressing, een badkamer (dubbele wastafel, bad, douche, WC) en een aparte WC. Op de 3e verdieping, onder de zolder, de master bedroom en zijn doucheruimte. In de kelder, een grote polyvalente ruimte die natuurlijk verlicht wordt door een dakraam, een wasruimte en een kelder. Het project biedt een eigentijdse en harmonieuze architectuur en laat u toe veel keuzes te maken op het gebied van de binnenafwerking. De gebruikte kwaliteitsmaterialen garanderen een hoge duurzaamheid en akoestische en thermische isolatie. Gesloten garage voor één auto. Verkoop onder BTW stelsel (21%). EPC A. Te ontdekken bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.010.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
119 m2
Bewoonbare oppervlakte
226 m2
Referentie
6QH4-MR-MXUZ
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€1.010.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com