Kaart

Rue Vervloesem 57

1200 Woluwe-saint-lambert Huis Te Koop
128 m² wonen
52 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek dit prachtige huis in de populaire en rustige wijk Woluwe-Sint-Lambert, zorgvuldig geselecteerd voor u door Gaëlle en Sylvain. Dit charmante vastgoed biedt drie slaapkamers, met mogelijkheid tot een vierde, ideaal voor een gezin of voor het ontvangen van gasten.

U wordt verwelkomd door een lichte woonkamer die leidt naar een terras en een zonnige tuin; een uitnodigende ruimte perfect voor diners al fresco of om eenvoudigweg te genieten van de buitenlucht. Verder vindt u een ingerichte keuken, een badkamer met douche en dubbele wastafel, een apart toilet en een handige kelder.

Het huis bevindt zich in een strategische locatie, op korte afstand van openbaar vervoer, scholen en lokale winkels. Geniet van de vriendelijke en gezinsgerichte sfeer van de buurt, waar u rust vindt zonder in te boeten aan alle nodige voorzieningen.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om een comfortabel huis te verwerven in één van de meest gewilde buurten van Woluwe-Sint-Lambert. Neem contact op met het nummer 1 makelaarskantoor van het Century21 Benelux-netwerk, Century 21 Ever One, op 02/241.21.21 of via info@century21everone.be voor een bezichtiging.

Dit pand is bestemd als eengezinswoning. De gegeven informatie is indicatief en niet bindend.

* * *

Rue Vervloesem 57 - 1200 Woluwe-saint-lambert - Gaëlle en Sylvain hebben voor u dit charmante huis met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers) ontdekt, gelegen in een rustige en gewilde buurt van Woluwe-Sint-Lambert.

De begane grond heeft een lichte woonkamer met toegang tot een terras en een zonnige tuin, perfect voor buitenmaaltijden of gewoon ontspannen in de buitenlucht. De vier slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. Het pand heeft ook een ingerichte keuken, een badkamer met douche en dubbele wastafel, een apart toilet en een kelder.

De ligging van het huis is ideaal, dicht bij het openbaar vervoer, scholen en lokale winkels. De buurt is vriendelijk en familiaal, met een rustige levensstijl en toch dicht bij alle voorzieningen.

Mis deze kans niet om een comfortabel huis te verwerven in een gewilde buurt van Woluwe-Sint-Lambert. Neem contact op met uw nummer 1 makelaarskantoor van het Century21 Benelux-netwerk om een bezoek te regelen:
Century 21 Ever One - 02/241.21.21 - info@century21everone.be

Bestemmingsplan: eengezinswoning

Voor informatieve doeleinden en niet bindend.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 465.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
52 m2
Bewoonbare oppervlakte
128 m2
Referentie
HN2MOQGO01NZ
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€465.000 / C21 Ever One
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com