Home Te Koop Huis 1200 Woluwe-saint-lambert
Avenue du Prince Héritier 74
Kaart

Avenue du Prince Héritier 74

1200 Woluwe-saint-lambert Huis Te Koop
189 m² wonen
98 m² perceel
4 slaapkamers

Gelegen in het gezellige Woluwe-Saint-Lambert, Saint-Henri wijk, vindt u deze charmante 4-slaapkamer woning op een steenworp afstand van de metrostation Joséphine-Charlotte (Lijn 1). De woning is ook vlakbij de winkels op de Georges-henri avenue en een groen park. Het huis is verdeeld over drie verdiepingen, waardoor er voldoende ruimte is voor comfort.

Op de begane grond vindt u de keuken aan de voorkant, gevolgd door een ruime woonkamer van ongeveer 37m2, die is opgedeeld in twee verschillende delen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de kleine maar knusse tuin. Ook is er toegang tot diverse kelders.

De eerste verdieping bevat een grote slaapkamer van 19m2 aan de voorkant, een apart toilet en badkamer met ligbad en wastafel. Aan de achterzijde vindt u nog een royale slaapkamer van maar liefst 26m2.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer aan de voorkant van 19m2, een apart toilet en doucheruimte met douche en wastafel. Aan de achterkant ligt een nette slaapkamer van 13m2.

De woning bevat verder een houten dubbel glas raamwerk, een gasboiler en heeft een energieprestatiecertificaat van G. De prijs bedraagt 549.000 euro, met mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats. De eigenaar behoudt zich het recht voor om elk bod te accepteren of af te wijzen.

Ontdek deze woning verder via onze virtuele tour: https://my.matterport.com/show/?m=jXQBXDvzhVi.

* * *

Avenue du Prince Héritier 74 - 1200 Woluwe-saint-lambert - WOLUWE-SAINT-LAMBERT / Quartier SAINT-HENRI. A 4 min à pied du métro Joséphine-Charlotte (Ligne 1), proche des commerces de l'avenue Georges-henri et du parc, agréable maison 4 chambres s'organisant sur 3 niveaux. REZ : Cuisine avant - Séjour +/- 37m2 composé de deux espaces et donnant accès au petit jardin - Accès au caves - 1ER : Chambre avant 19m2 - WC séparé et Salle de bain (baignoire, lavabos) - Chambre arrière +/- 26m2 - 2E : Chambre avant de +/- 19m2 - WC séparé et Salle de douche (douche, lavabo) - Chambre arrière +/- 13m2 - DIVERS : Différentes caves, châssis bois double vitrage, chaudière gaz, PEB = G. Plans et RU disponibles sur demande. PRIX : 549.000€. Possibilité de location d'un emplacement de parking. Le propriétaire se réserve le droit d'accepter ou refuser toute offre.

----- VISITE VIRTUELLE : https://my.matterport.com/show/?m=jXQBXDvzhVi -----

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
98 m2
Bewoonbare oppervlakte
189 m2
Referentie
W-ACUAT11A6K
Makelaar Code
5947240
EPC Waarde
548 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€549.000 / Expertissimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com