Kaart

1200 Woluwe-saint-lambert Huis Te Koop
116 m² wonen
2 slaapkamers

Dit lichte appartement, gelegen in de nabijheid van alle faciliteiten, is ruim met ongeveer 119 vierkante meter, zoals vermeld op het Energie Prestatie Certificaat (PEB). Het appartement geeft uit op mooie tuinzichten die altijd een genot zijn om naar te kijken. De indeling bestaat uit een inkomhal met garderobe en toilet, een heldere woonkamer die toegang biedt tot een terras op het zuidwesten, een volledig uitgeruste open keuken, een wasruimte, twee slaapkamers (ongeveer 17m² en 11m²) waarvan één met een terras, een badkamer met Italiaanse douche en toilet, en een kelder. De woning wordt verwarmd door een nieuwe condenserende gasketel uit 2023 en is in perfecte staat.

Het vastgoed wordt verkocht met een garagebox voor een meerprijs van €30.000. Met betrekking tot het energieverbruik heeft de woning een PEB rating van C. Dit appartement is ideaal voor iemand die op zoek is naar een comfortabele, goed onderhouden woning op een handige locatie.

* * *

A proximité de toutes les facilités, lumineux appartement de ± 119m² (selon le PEB) agrémenté de vues agréables sur des jardins. Ce bien offre un hall d'entrée avec vestiaire et cabinet de toilette, un lumineux séjour donnant accès à une terrasse orientée Sud-Ouest, une cuisine américaine super-équipée, une buanderie, deux chambres (± 17m² et ± 11 m²) dont une avec une terrasse, une salle d'eau (avec douche à l'italienne et toilette) et une cave. Nouvelle chaudière au gaz à condensation de 2023. Parfait état général ! Le bien est vendu avec un box de garage pour un supplément de 30.000 €. PEB C

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1994
Bewoonbare oppervlakte
116 m2
Referentie
IJNPX2W09SZV
Makelaar Code
5945546
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€450.000 / Victoire Immobilier Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com