immo Kaart

, 9032 Wondelgem

Huis Te Koop in Wondelgem
158 m² wonen
213 m² perceel

VERKOCHT. Rustig gelegen energiezuinige gezinswoning met 4 slaapkamers, zonnige tuin, garage, 14 zonnepanelen en zonneboiler, dichtbij het centrum van Wondelgem, deelgemeente van Gent.

De energiezuinige woning werd gebouwd in 1983 en heeft sindsdien reeds meerdere grondige renovaties ondergaan en voorziet in alle mogelijke woonbehoeften. De centrale inkomhal leidt naar de grote woonkamer met parket. Zowel de woonkamer als de leefkeuken kijken uit op het grote sfeervolle terras en de Zuidwest-gerichte tuin. De geïnstalleerde open keuken met eiland geeft toegang tot een ruime berging die tevens dienst doet als was- en stookplaats, een apart toilet en garage met automatische geïsoleerde poort. De beneden rolluiken zijn elektrisch aangedreven.

De overloop op de eerste verdieping verbindt de eerste 2 ruime slaapkamers en kinderkamer (alle met laminaat) en de badkamer. Via een vaste trap kan u naar de afgewerkte zolderkamer (45 m²) die perfect bruikbaar is als extra slaapruimte, bureau, speel- of hobbykamer. Voor de woning zijn er nog twee extra parkeerplaatsen beschikbaar.

Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan de duurzaamheid en de energiezuinigheid van het huis, hetgeen geresulteerd heeft in een uiterst gunstig energielabel (133 kWh/m² B) dankzij het dak isolatie, de condenserende centrale verwarming op aardgas, de 14 discrete zonnepanelen en zonneboiler. Hetgeen ook resulteert in een extreem laag verbruik.

De omgeving is gegeerd door de rust in combinatie met de bereikbaarheid en een heel vlotte verbinding naar het centrum van de stad Gent. Openbaar vervoer en winkels zijn er op wandelafstand. Kortom een schaars aanbod.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1983
Grond oppervlakte
213 m2
Bewoonbare oppervlakte
158 m2
Referentie
EUKRZ7CR811-
Makelaar Code
3444120
EPC Waarde
133 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2023
€379.000 / Immobiliën Crevits
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com