Home Te Koop Huis 9032 Wondelgem
serafien van cauwenbergelaan 37
Kaart

serafien van cauwenbergelaan 37

9032 Wondelgem Huis Te Koop
76 m² perceel
3 slaapkamers

Grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van een prachtig gerenoveerd huis, voorzien van alle moderne gemakken in een charmante woonwijk. Deze buurt kenmerkt zich door een vriendelijke sfeer en pittoreske straten met bomen. De woning is ideaal gelegen nabij scholen en belangrijke winkelketens zoals ALDI, LIDL, Delhaize en Colruyt. Met uitstekend openbaar vervoer en het bruisende centrum van Gent op fietsafstand, is de bereikbaarheid ongeëvenaard.

Het huis heeft een gezellig terras aan de voorzijde, waar de huidige eigenaren altijd veel plezier aan hebben beleefd. De buren zijn uitzonderlijk vriendelijk, wat bijdraagt aan een aangename woonervaring.

Binnen in het huis wordt u verwelkomd door een prachtige aparte inkomhal die leidt naar de ruime en lichte leefruimte. De halfopen, volledig ingerichte droomkeuken is een echte blikvanger. De moderne badkamer op de begane grond is ideaal voor mensen met verschillende werkroosters. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime, romantische slaapkamers. De zolderverdieping biedt een grote derde slaapkamer met een adembenemend uitzicht.

Mis deze kans niet om te genieten van een prachtig huis op een fantastische locatie. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en maak van dit warme, centraal gelegen juweeltje in Gent uw droomhuis.

* * *

serafien van cauwenbergelaan 37 - 9032 Wondelgem - Welkom bij deze unieke kans om een prachtig gerenoveerde woning te verwerven, compleet met alle moderne comfortabel die u maar kunt wensen. Deze woning bevindt zich in een charmante woonbuurt, waar een vriendelijke sfeer heerst en bomen aan de straten zorgen voor een pittoreske ambiance.
Op slechts een steenworp afstand vindt u een school en alle belangrijke winkelketens, zoals ALDI, LIDL, Delhaize en Colruyt. Het openbaar vervoer is uitstekend, met zowel bussen als trams die door koerenmarkt GENT en het Gent Sint-Pieters station rijden. De bereikbaarheid en centrale ligging zijn absoluut ongeëvenaard, met het bruisende centrum van Gent op fietsafstand.
De woning beschikt over een heerlijk en gezellig terras aan de voorzijde, dat altijd voor veel plezier heeft gezorgd bij de huidige eigenaars. Daarnaast zijn de buren bijzonder vriendelijk, waardoor het hier echt aangenaam wonen is.
Bij binnenkomst verwelkomt een prachtige aparte inkomhal u, die uitkomt op de ruime en lichte leefruimte. Deze leefruimte straalt een gevoel van rust uit, waardoor u direct thuis zult voelen. De halfopen, volledig geïnstalleerde droomkeuken is een echte eyecatcher. Met veel kasten, werkruimte en moderne apparatuur wordt koken hier puur genieten.
Op de begane grond is doelbewust gekozen voor een moderne, sfeervolle badkamer. Dit was een ideale keuze voor de huidige eigenaars vanwege hun verschillende werkroosters. Op de eerste verdieping vindt u twee ruime en romantische slaapkamers, die perfect zijn om tot rust te komen. En alsof dat nog niet genoeg is, verwent het dakverdiep u met een grote derde royale slaapkamer, compleet met een adembenemend uitzicht.
Grijp deze unieke kans om te genieten van een prachtige woning op een fantastische locatie. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een bezichtiging. Wacht niet langer en creëer uw droomhuis in dit warme en centraal gelegen juweeltje in Gent.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
76 m2
Referentie
FY49NQPK09AD
Makelaar Code
prachtige-woonbuurt-gerenoveer
EPC Waarde
463 kWh/m2
EPC Label
E
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€299.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com