Home Huis 9790 Wortegem-Petegem
Pareelstraat 11
Kaart

Pareelstraat 11

9790 Wortegem-Petegem Huis
222 m² wonen
1350 m² perceel
€595.000

Ben je op zoek naar een sublieme woning, gevestigd in een groene omgeving en gesitueerd op een uitgestrekt perceel van 1.350 m²? Verlang je naar eindeloze panorama's die de adem benemen waar je ook kijkt? Zoek niet verder, je hebt het gevonden!

Deze woning is uniek dankzij zijn fantastische locatie, de zorgvuldig onderhouden tuin en de soepele bereikbaarheid. Maar er valt nog veel meer te ontdekken.

BEGANE GROND:
Betreed de woning via de hoofdingang en sta versteld van de lichte woonkamer met een fenomenaal panoramisch uitzicht. De volledig uitgeruste keuken leidt je moeiteloos naar het gezellige terras. Verder herbergt de gelijkvloerse verdieping een ruime garage, drie comfortabele slaapkamers, een tv-kamer, een bureau, een toilet en een badkamer voor alle gemak.

1e VERDIEPING:
Via de trap kom je terecht op een overloop die toegang geeft tot twee extra slaapkamers. Daarnaast bevat deze verdieping nog twee ruime zolders, klaar om afgewerkt te worden volgens jouw persoonlijke smaak.

Als je droomt van thuiskomen in een paradijs van rust en wil genieten van prachtig gelegen vastgoed, is dit je kans. Twijfel niet langer en neem snel contact op om een bezichtiging in te plannen!

* * *

Pareelstraat 11 - 9790 Wortegem-Petegem - Bent u op zoek naar een prachtige woning, omgeven door groen, op een mooi perceel van 1.350 m² waar u kunt genieten van adembenemende vergezichten in alle richtingen? Gevonden!

De uitstekende ligging, de perfect onderhouden tuin en de gemakkelijke bereikbaarheid zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft.
INDELING:

GLV:
Bij binnenkomst via de entree betreedt u de lichte woonkamer met een prachtig panoramisch uitzicht. Verder heeft u toegang tot de volledig uitgeruste keuken, van waaruit u eenvoudig toegang heeft tot het terras. Op de begane grond bevinden zich ook een ruime garage, drie slaapkamers, tv-ruimte, bureau, een toilet en een badkamer.

1e VERDIEPING: Via de trap bereikt u de overloop met twee extra slaapkamers. Daarnaast biedt deze verdieping nog twee volledige zolderruimtes die naar eigen wens kunnen worden afgewerkt.

Droomt u ervan om thuis te komen in een oase van rust en te genieten van uw eigen exclusief gelegen woning? Neem dan snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.120
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
1350 m2
Bewoonbare oppervlakte
222 m2
Referentie
G1TU8XU3Q1TF
EPC Certificaat
20240204-0003108110-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€595.000 / ERA Coorevits
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com