Kaart

2323 Wortel Huis Te Koop
709 m² perceel
3 slaapkamers

Dit karaktervolle huis in Wortel heeft renovatie nodig en ligt centraal op een perceel van 709 vierkante meter, vlak onder de kerktoren. De woning ligt in het hart van het dorp Wortel en het levendige centrum van Hoogstraten, met winkels, restaurants en cafés, is gemakkelijk bereikbaar met de fiets in slechts 5 minuten.

De indeling van het huis omvat een kelder en op de begane grond twee kamers die gebruikt kunnen worden als zithoek, kantoor of praktijkruimtes. Daarnaast is er een entree en een gang naar de woonkamer en keuken, een achterdeur met douche en toilet, en een opkamer. De zolder beslaat 56 vierkante meter en bevat momenteel twee slaapkamers, maar kan verder worden ingericht met extra slaapkamers en/of een badkamer.

In de tuin aan de voorkant van het huis bevinden zich een tuinberging en een groot bijgebouw dat als hobbyruimte of werkplaats kan worden gebruikt. De prachtige diepe tuin is toegankelijk via een overdekte doorgang vanaf de straat.

Zoekt u uw eigen plek met potentieel? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Stedenbouwkundige informatie: Geen vergunning uitgegeven (Gvg), gelegen in woongebied (Wg), geen gerechtelijke herstelmaatregel of bestuursrechtelijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkeursrecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv). EPC 744 kWh (m²/jaar), label F. Waterinfo P-score A, G-score A. Aangemerkt als vastgesteld bouwkundig erfgoed: Dorpswoning (ID 46750).

* * *

Karaktervolle, te renoveren ééngezinswoning op een perceel van 709m² met een centrale ligging onder de kerktoren van Wortel.

Ligging
De woning bevindt zich midden in de dorpskern van Wortel. Het bruisende centrum van Hoogstraten met winkels, restaurants, café's e.d. is met de fiets op 5 minuten vlot bereikbaar.

Indeling
Kelder;
Gelijkvloers: twee kamers (zithoek / bureau / praktijkruimtes) aan de voorzijde met inkom en gang naar de woonkamer, keuken, achterinkom met douche en toilet;
Opkamer;
Zolder (56m²) momenteel met 2 slaapkamers, maar met de mogelijkheid om verder af te werken en in te richten met extra slaapkamers en/of badkamer.
Vooraan in de tuin is er een tuinberging en een ruim bijgebouw dat kan dienstdoen als hobby- of werkplaats.

Mooie diepe tuin bereikbaar via overdekte doorgang vanuit de straat.

Ben je op zoek naar een eigen stek met potentieel? Bel ons voor meer informatie en/of een afspraak pandbezoek.

Stedenbouwkundige inlichtingen: Geen vergunning uitgereikt (Gvg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) | EPC 744 kWh (m²/jaar), label F | Waterinfo P-score A, G-socre A | Aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed: Dorpswoning (ID 46750)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
709 m2
Referentie
Q5WR9U4TZ4Z7
Makelaar Code
20232690
EPC Waarde
744 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
13 Feb 2023
€249.000 / Aertsen makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com