Kaart

2990 Wuustwezel Huis Te Koop
315 m² wonen
1933 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek de talloze mogelijkheden van deze te renoveren woning met magazijn in Gooreind. Alle voorzieningen zoals bakkers, supermarkten en openbaar vervoer zijn binnen handbereik in deze buurt. De ruime woning is noordwest georiënteerd en beschikt over 3 slaapkamers (met de mogelijkheid tot meer), 2 badkamers, een leefruimte en een inpandige garage. Het magazijn heeft een oppervlakte van ongeveer 175 m2.

Het perceel, met een omvang van 1933 m2, is 26 meter breed en 54 meter diep, wat potentieel biedt voor 2 bouwgronden. Via de hoofdingang betreedt u de leefruimte met tegelvloer en open haard, gevolgd door de keuken met voldoende opbergruimte. Op het gelijkvloers vindt u ook een badkamer en bergruimte. De veranda leidt naar een aparte wasruimte en de ruime tuin.

Op de eerste verdieping vindt u een bureauruimte, 3 slaapkamers (waarvan één te renoveren), een badkamer en een apart toilet. Een van de grootste troeven van dit pand is het magazijn van 175 m2, dat geschikt is voor diverse beroepen.

Bijzonderheden van deze woning zijn het aparte magazijn, de mogelijkheid voor een kangoeroewoning (bij aanvraag) en een EPC van 470 kWh/m2 per jaar. Met een bewoonbare oppervlakte van 315 m2 biedt deze woning veel potentieel.

* * *

Te renoveren woning met magazijn met een tal van mogelijkheden in Gooreind!
In de omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig zoals bakkers, supermarkten, openbaar vervoer en dergelijke. De ruime noord-west georiënteerd. De woning telt op dit moment 3 slaapkamers (extra mogelijk), 2 badkamers, leefruimte en een inpandige garage. Het magazijn heeft een oppervlakte van ca. 175 m2.  Het perceel is 1933 m2 en is 26 meter breed en 54 meter diep (potentieel voor 2 bouwgronden).
Indeling woning: Via de hoofdingang komt u terecht in de leefruimte op een tegelvloer met open haard. Aansluitend bevindt zich de keuken voorzien van voldoende opbergruimte. Tevens is er nog een badkamer en bergruimte op het gelijkvloers. De veranda verleent toegang tot de aparte wasruimte en de ruime tuin. De eerste verdieping beschikt over een bureauruimte, 3 slaapkamers (waarvan één te renoveren), badkamer en apart toilet.
De grote troef is het magazijn van ongeveer 175 m2 en is dus geschikt voor verschillende beroepen.
Bijzonderheden Apart magazijn Potentieel voor kangoeroe woning (bij aanvraag) EPC: 470 kWh/m2jaar Bewoonbare oppervlakte: 315 m2

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.170
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
1933 m2
Bewoonbare oppervlakte
315 m2
Referentie
0E0WE5P46QFI
Makelaar Code
1317501
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€425.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com