Home Te Koop Huis 2990 Wuustwezel
Berkendreef 32
Kaart

Berkendreef 32

2990 Wuustwezel Huis Te Koop
331 m² wonen
1100 m² perceel
3 slaapkamers

Als je op zoek bent naar een energiezuinige droomvilla met uitstekende voorzieningen, dan is deze villa in Wuustwezel precies wat je nodig hebt. Gelegen in een rustige omgeving, vlakbij het stadscentrum, biedt dit vastgoed je zowel toegankelijkheid als privacy.

Deze prachtige woning met drie slaapkamers, gebouwd in 1996, ligt op een perceel van 1100 m² en combineert comfort en duurzaamheid. Met een ruime lichte leefruimte die uitkijkt over de weidse voorkant, en een volledig ingerichte keuken, biedt de woning alle gemakken van het moderne wonen.

Voor meer praktische behoeften is er ook een aparte wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger, die ook toegang geeft tot een droge kelder. Daarnaast is er een inpandige garage van ongeveer 35 m² met voorzieningen voor de CV-ketel en zonnepanelen, plus twee thuisbatterijen.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, een kantoorruimte, een badkamer en een zolder. De masterbedroom heeft een oppervlakte van ongeveer 25 m² en een aangrenzende dressing met ingebouwde kasten, terwijl de overige twee slaapkamers respectievelijk ca. 15 m² en 20 m² groot zijn.

De tuin, volledig uitgerust met kunstgras, is noordoost georiënteerd en heeft een verwarmd zwembad dat wordt aangedreven door een warmtepomp, gekoppeld aan de zonnepanelen. De zwembadinstallatie is volautomatisch voor systematisch onderhoud en is uitgerust met een elektrisch inbouwrolluik met isolerende functie.

Alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je ook van een vergunde paardenstal van 75 m², geschikt voor twee paarden. Extra kenmerken zijn het EPC A-label met een score van 99 kWh/(m²jaar), 36 zonnepanelen met twee thuisbatterijen, en de woning is asbestveilig en instapklaar. De jacuzzi is ook inbegrepen in de prijs.

Kortom, deze duurzame en comfortabele villa in Wuustwezel biedt de perfecte balans tussen modern wooncomfort en de geneugten van het landelijke leven.

* * *

Berkendreef 32 - 2990 Wuustwezel - Energiezuinige villa met 3 slaapkamers, zwembad en paardenstal op een rustige locatie!
Dit pareltje heeft een tal van troeven die niet mogen ontbreken in uw droomwoning! De woning is gebouwd in het jaar 1996 en gelegen nabij het centrum van Wuustwezel in de nabijheid van verschillende voorzieningen. De oppervlakte van het perceel bedraagt 1100 m2.   Indeling woning   Op de gelijkvloerse verdieping hebben we een inkomhal met gasten toilet. Deze verleent toegang de lichtrijke leefruimte met prachtig uitzicht over de weides aan de voorkant. Aansluitend bevindt zich de ingerichte keuken voorzien van alle toestellen. De aparte wasruimte is voorzien aansluitingen voor wasmachine en droogkast en verleent toegang tot de droge kelder. Tevens is via deze ruimte de inpandige garage (ca. 35 m2) toegankelijk waar ook de voorzieningen omtrent de CV-ketel, zonnepanelen aanwezig zijn, alsook twee thuis batterijen.
Via een stalen trap kom je op de eerste verdieping terecht. De ruime nachthal verleent toegang tot 3 ruime slaapkamers, de bureauruimte, de badkamer en de zolder. De eerste slaapkamer, ook wel de masterbedroom, op laminaat vloer, heeft een oppervlakte van ca. 25 m2 en aansluitend een dressing met ingemaakte kasten. De tweede slaapkamer, op laminaat vloer heeft een oppervlakte van ca. 15 m2. De derde slaapkamer, op laminaat vloer heeft een oppervlakte van ca. 20 m2. De bureauruimte, op laminaatvloer heeft een oppervlakte van  ca. 12 m2
De zolderruimte is toegankelijk via de nachthal door middel van een uitschuifbare zoldertrap. Deze biedt een zeer veel opbergruimte.

Tuin De tuin is volledig aangelegd met kunstgras en is noord-oost georiënteerd. Het zwembad wordt verwarmd door middel van een warmtepomp dat gekoppeld is aan de zonnepanelen. Bijkomend heeft het een automatische functie waardoor het onderhoud systematisch geregeld wordt. Er is een elektrische inbouw rolluik met een isolerende functie. De volledige installatie kunt u terugvinden in het poolhouse  
Paardenstal Bijkomend is er paardenaccomodatie aanwezig. Deze paardenstal van 75 m2 is volledig vergund en geschikt voor het stallen van 2 paarden.
Bijzondere kenmerken EPC: 99 kWh/(m2jaar) - A-label 36 zonnepanelen met 2 thuisbatterijen Asbestveilig Instapklaar Paardenaccomodatie Jacuzzi inbegrepen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 699.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.929
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1996
Grond oppervlakte
1100 m2
Bewoonbare oppervlakte
331 m2
Referentie
W4J61-DYT82T
Makelaar Code
1317677
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€699.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com