Home Te Koop Huis 2990 Wuustwezel
Dorpsstraat 51
Kaart

Dorpsstraat 51

2990 Wuustwezel Huis Te Koop
300 m² wonen
818 m² perceel
3 slaapkamers

Dorpsstraat 51 - 2990 Wuustwezel -
Unieke woning met op het gelijkvloers het voormalige handelsgedeelte te koop in het Centrum van Wuustwezel
Ontdek deze unieke kans om eigenaar te worden van een prachtige woning met handelspand, ideaal gelegen in het hart van Wuustwezel. Dit degelijk gebouwde pand biedt niet alleen een comfortabel thuis, maar ook een fantastische zakelijke mogelijkheid. De voorschriften staan echter toe het geheel tot woning te bestemmen. Zorgwonen is in dit pand ook mogelijk.
De woning zelf is ruim en goed onderhouden en biedt veel natuurlijk licht. Het handelsgedeelte op het gelijkvloers, voorheen een kapperszaak, is ideaal voor ondernemers die bedrijf en wonen kunnen en willen combineren. 
De woning kent de volgende indeling;

GELIJKVLOERS
Inkomhal ca. 2m², handelsruimte ca. 51m², tussenhal met toegang tot een gastentoilet, aparte ruimte ca. 4m² en keuken ca. 5m² met aansluitende berging ca. 7m² en toegang tot de kelderruimte ca. 16m². PRIVE gedeelte: Inkomhal ca. 11m² met trap naar de verdieping en deur naar de berging van de handelsruimte.

EERSTE VERDIEPING
Hal ca. 16m² met gastentoilet, leefruimte ca. 33m² met aparte zithoek ca. 12m².  De keuken ca. 13m² met aansluitende berging ca. 5m². Via de leefruimte toegang tot het terras met trap naar de tuin.

TWEEDE VERDIEPING
Nachthal ca. 9m² die toegang geeft tot 3 slaapkamers ca. 14, 12 en 7m² en de badkamer ca. 9m² met bad, douche en dubbel lavabo in meubel. Vanuit de nachthal toegang tot de bergzolder.
Met een gunstige locatie in het centrum van Wuustwezel. Of het nu gaat om een kapsalon, een schoonheidssalon, een kantoor of een winkel, veel is hier mogelijk. Uiteraard kunt u hier ook een eigen privé gedeelte voor één van de gezinsleden van maken.

Buiten biedt dit pand een ruim perceel met aangelegde tuin, perfect voor ontspanning en vermaak. Met een grote garage van ca.42m² heb je voldoende ruimte voor het parkeren van fietsen, motor of uw wagens. Ook de oprit biedt plaats aan meerder voertuigen.
Wuustwezel is een plaats met een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en recreatiemogelijkheden. Bovendien biedt de nabijheid van Antwerpen en Breda uitstekende verbindingen voor werk en vrije tijd.
Mis deze zeldzame kans niet om een dergelijk pand te verwerven in het hart van Wuustwezel. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en laat je betoveren door de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

De vermelde “bewoonbare oppervlakte” is gebaseerd op de “bruikbare vloeroppervlakte” zoals vermeld in het EPC. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 530.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.479
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1988
Grond oppervlakte
818 m2
Bewoonbare oppervlakte
300 m2
Referentie
EVZ0CXSA3M1B
Makelaar Code
5570674
EPC Waarde
207 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2253406-res-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis
09 Apr 2024
€530.000 / Immo Point
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com