Home Te Koop Huis 9506 Zandbergen
Lindeveldstraat 2
Kaart

Lindeveldstraat 2

9506 Zandbergen Huis Te Koop
203 m² wonen
350 m² perceel
3 slaapkamers

Dit prachtige halfvrijstaand huis is onderdeel van een nieuwbouwproject met vier woningen en wordt volledig afgewerkt te koop aangeboden.

De woning ligt op een fraai perceel van ongeveer 350 m² met zuidwestelijke oriëntatie.
Op de begane grond heeft het huis een entreehal met gastentoilet, een lichte woonkamer met grote ramen, een volledig uitgeruste open keuken, een bijkeuken/wasruimte en een garage met automatische deur. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met douche, dubbele wastafel en ligbad.

Naast de woonkamer en keuken is er een ruime, zonnige tuin (zuidwestelijk georiënteerd).

De woning maakt gebruik van duurzame materialen, mechanische ventilatie en zonnepanelen (3.000 Wattpiek) en zal daardoor bijna energieneutraal zijn. Dit resulteert niet alleen in een zeer zuinig verbruik maar levert u ook vijf jaar korting op uw onroerende voorheffing op. Daarnaast is er standaard vloerverwarming aanwezig.

Als koper krijgt u, afhankelijk van de voortgang van de bouwwerkzaamheden, de optie om de afwerking naar eigen smaak aan te passen.

Bij voldoening aan bepaalde voorwaarden kan de koper genieten van het verlaagde BTW-tarief van 6% (sloop en wederopbouw).

De woning is centraal gelegen tussen Ninove en Geraardsbergen, vlak bij het prachtige natuurgebied "De Gavers" en op een steenworp afstand van het natuurreservaat "De Nuchten". Neem voor meer informatie of een rondleiding contact op met Steven via 0485/52 55 29.

* * *

Lindeveldstraat 2 - 9506 Zandbergen - Deze halfopen bebouwing maakt deel uit van een nieuwbouwproject met in totaal 4 woningen en wordt volledig afgewerkt afgeleverd!

De woning is gelegen op een mooi, zuidwest georiënteerd perceel van zo'n 350 m².

Op het gelijkvloers beschikt men over een inkomhal met gastentoilet, woonkamer met veel lichtinval door grote raampartijen, volledig ingerichte open keuken, een berging/wasplaats en een garage met automatische poort. Op de verdieping vindt men 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met douche, dubbele lavabo en ligbad.

Aansluitend op de woonkamer en keuken vindt men de ruime, zonnige tuin (zuidwest oriëntatie)!

Door het gebruik van o.a. duurzame materialen, mechanisch ventilatiesysteem en zonnepanelen (3.000 Wattpiek), zal deze woning Bijna-Energie-Neutraal zijn. Dit creëert niet enkel een enorm zuinig verbruik maar bezorgt u tevens een korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing. Vloerverwarming is standaard voorzien.

Als koper heeft u tevens de mogelijkheid, naargelang de fase van de bouwwerken, om de afwerking aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Indien de koper voldoet aan de nodige voorwaarden, kan hij genieten van het verlaagd BTW tarief van 6% (sloop en heropbouw). Centraal gelegen tussen Ninove en Geraardsbergen, vlakbij het prachtig natuurgebied "De Gavers" en op een boogscheut van natuurreservaat "De Nuchten". Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Steven via 0485/52 55 29.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 441.950
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
350 m2
Bewoonbare oppervlakte
203 m2
Referentie
HXIPM9NDMMJ0
Makelaar Code
5385837
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Jun 2023
€441.950 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com