immo Kaart

, 2240 Zandhoven

Huis Te Koop in Zandhoven
5 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Dit landhuis uit 1812 ligt op een landgoed Bergenhof van ± 2,9 ha met park, zwemvijver, bos, natuurvijver en twee weilanden. Het hoofdgebouw is volledig gerenoveerd en er zijn 2 grote eiken carports geplaatst, die ook kunnen worden omgebouwd tot paardenboxen.
De ruime inkomhal geeft toegang tot het aangenaam salon en prachtige bibliotheek, telkens met een mooie houten vloer. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een tweede salon met aansluitend een bureauruimte die voorzien is van een aparte ingang en aan de andere zijde heeft men de grote leefkeuken met rechtstreekse toegang tot het zuid-gerichte terras. Naast de keuken bevinden zich nog een gezellige authentieke bar, ruime berging, aparte wasplaats, fitnessruimte en garage. De eerste verdieping bestaat uit een master bedroom met badkamer en dressing, 2 slaapkamers, 1 badkamer en een polyvalente ruimte. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden boven de garage, berging en zolder.
Aanvullend : poolhouse met jacuzzi, carport voor totaal 7 wagens, domein is omheind, goede bereikbaarheid, vlakbij winkels, perfect voor deels professionele activiteit. Hier worden aandelen van een vennootschap te koop aangeboden.
Zandhoven is een Kempense gemeente in de provincie Antwerpen, ideaal gelegen bij de E34, met een makkelijke bereikbaarheid richting Antwerpen, Eindhoven en Hasselt.
Voor meer informatie gelieve Matthias Vertommen te contacteren op +32 (0) 470 81 87 22..

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
J2BMOA9N042G
Makelaar Code
5319940
EPC Waarde
638 kWh/m2
EPC Label
F
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com