Home Huis 2240 Zandhoven
Lindendreef



immo Kaart

Lindendreef , 2240 Zandhoven

Huis in Zandhoven
577 m² wonen
3.676 m² perceel
7 slaapkamers
€1.850.000

Lindendreef - 2240 Zandhoven - Prachtige villa op een magnifiek perceel van 3.676m² in een rustige groene wijk nabij het Albertkanaal.
Gelijkvloers:
Via de INKOMHAL met apart toilet en vestiaire betreed u de woning. Vervolgens komt u in de WOONKAMER op parket ca. 41m². Vanuit de woonkamer, EETKAMER ca. 24m² en KEUKEN ca. 35m² geniet men van een prachtig uitzicht op de zuidelijk georiënteerde tuin met overdekt terras.
De volledig ingerichte KEUKEN met ontbijtruimte op natuurtegels is ruim en praktisch ingericht. Verder bevindt hier nog een BUREAURUIMTE van ca. 16m² op parket en een handige WASPLAATS van ca. 10m², beide toegankelijk via een aparte hal. De inpandige GARAGE van ca. 45m² met automatische poorten biedt plaats voor twee wagens. Een houten bijgebouw geeft plaats voor twee extra overdekte parkeerruimtes.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping heeft een overloop op parket met een apart toilet. Drie SLAAPKAMERS ca. 18m², 20m² en 16m², allen op parket. De luxueuze BADKAMER ca. 15m² is uitgerust met een ligbad, drie lavabo's en een dubbele inloopdouche, prachtig afgewerkt met blauwe arduin.
Verder is er een één-slaapkamer appartement ca. 26m² op parket met eigen keuken en een DRESSING ca. 10m², ORANGERIE ca. 20m² met tuinzicht, en BADKAMER ca. 18m² met vrijstaand ligbad, aparte douche en dubbele lavabo afgewerkt met blauwe arduin. Dit appartement kan omgevormd worden tot een MASTERBEDROOM (ca. 26m²) met badkamer en dressing. Een stalen trap aan de buitenzijde verbindt de ORANGERIE waardoor het appartement een eigen ingang heeft.

Tweede verdieping:
Hier bevindt zich een studio-appartement op houten vloer met een grote LEEFRUIMTE met KEUKEN ca. 40m². Dit appartement heeft een aparte SLAAPKAMER ca. 15m² en een BADKAMER ca. 14m² voorzien van douche, lavabo in meubel en toilet. Er is ook een afgesloten berging met de CV-installatie en technische voorzieningen.

Algemeen:
De woning wordt verwarmd door een centraal verwarmingssysteem op gas, met vloerverwarming aangevuld met radiatoren. Daarnaast beschikt de villa over een alarmsysteem, vaste vliegenhorren, een regenwaterput, en een centraal stofzuigersysteem.

Bijzonderheden:
* Vloerverwarming en radiatoren
* Regenwaterput van 10.000 L
* Centaal stofzuigersysteem
* Overal dimlichen geïnstalleerd
* Zuidelijke oriëntatie van de tuin
* Maximale privacy

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.850.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2002
Grond oppervlakte
3.676 m2
Bewoonbare oppervlakte
577 m2
Referentie
Z-VZ9SH40GUP
Makelaar Code
5464773
EPC Waarde
200 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2053030
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
02 Aug 2023
€1.850.000 / Sorenco
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com