Kaart

2240 Zandhoven Huis Te Koop
345 m² wonen
5 slaapkamers
€1.850.000
Lening simuleren

* * *

Prachtige Manoir-villa, rustig en groen gelegen, voorzien van alle comfort en luxe, uitgerust met enkel hoogwaardige materialen te Pulle – Zandhoven. Uitzonderlijk knap afgewerkt en in 2023 energetisch uitgerust met zonnepanelen en warmtepomp tot EPC score 120 kWh/m² (B-label). Mooi en ruim perceel van 2.005m² met nog mogelijkheden voor bijgebouw, zwembad.
Wie op zoek is naar kwaliteit en privacy, is hier aan het juiste adres. We bereiken de villa via de oprijlaan, richting de garage met ruimte voor 3 wagens. Langs de voordeur, toegang tot de prachtige inkomhal. Heel de woning werd uitgerust met enkel hoogwaardige materialen. Visgraatparket, natuurstenen vloeren, parketvloer, ingemaakt kasten… overal komen dezelfde elementen en stijl terug, wat van deze villa een absolute vastgoedparel maakt. Elke ruimte kan genieten van een prachtig ruimtelijk gevoel door de verhoogde plafonds en tevens van mooie lichtinval met zicht op het groen. Uitstekend onderhouden en wat betreft energie, in 2023 energetisch opgewaardeerd met extra zonnepanelen en verwarming via warmtepomp-techniek, vloerverwarming gelijkvloers, radiatoren op verdieping, algemeen directe verwarming en koeling in elke ruimte via airco. Ook aan de buitenzijde werd deze woning tot in de puntjes onderhouden (schrijnwerk houten ramen, vernieuwde kroonlijsten, dakgoten).
Gelijkvloers: inkomhal, aparte bureauruimte, salon, eetkamer verbonden met de keuken, wasplaats. De keuken is volledig geïnstalleerd en samen met de wasplaats, voorzien van natuurstenen werkblad en vloer.
1ste verdieping: nachthal met toegang tot twee prachtig ruime slaapkamers, voorzien van ingemaakte kasten en badkamer met wastafel, douche en ligbad. Daarnaast de masterbedroom met dressing en eveneens badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad.
2de verdieping: ingerichte zolderverdieping met mogelijkheid voor extra slaapkamers, atelier, studio, fitness, …
Kelder: volledig onderkelderd op gepolierd beton, technische ruimte
Terras en tuin: terras aangelegd in arduin met knap zicht op de volledig aangelegde tuin. Mogelijkheid voor aanleg zwembad met poolhouse.
Bijzonderheden: dakbedekking in natuurleien, dorpels en gevelaccenten in Franse steen, metselwerk in oude oude paepesteen, regenwaterput, garage voor 3 wagens + berging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.850.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2003
Bewoonbare oppervlakte
345 m2
Referentie
O40BRIUI12BS
Makelaar Code
139523
EPC Waarde
120 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
03 Mar 2024
€1.850.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com