Kaart

Roosten 27

2242 Zandhoven Huis Te Koop
478 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een rustige en privé plek? Ontdek dan deze unieke locatie in Pulderbos. Een apart pad leidt u van de straat naar deze exclusieve boerderij, omringd door uitgestrekte weilanden en paardenstallen. De boerderij heeft een zuidelijke oriëntatie en biedt totale privacy. Het is perfect gelegen, met een balans tussen rust en bereikbaarheid, slechts 5 minuten van de E313 en E34 richting Antwerpen, Eindhoven en Hasselt.

De boerderij heeft een praktische indeling met tal van mogelijkheden, zoals wonen/werken, zorgwonen, enz. Op de begane grond vindt u de woonkamer met zithoek en eetkamer die aansluit op een volledig uitgeruste keuken, evenals een grote bijkeuken en wasruimte. Er is ook een veelzijdige ruimte die momenteel is ingericht als hobbykamer met een apart kantoor en gastentoilet.

Op de eerste verdieping zijn er 6 slaapkamers, 2 badkamers en een kleedkamer, te bereiken via een nachthal met apart toilet. Via een zolderluik met vouwtrap heeft u toegang tot de ruime zolderverdieping met zichtbare houten balken.

Er zijn ook bijgebouwen, waaronder een schuur met paardenstallen, en uitgestrekte weilanden - ideaal voor paarden- en dierenliefhebbers.

Enkele bijzonderheden zijn het zeer gunstige EPC, een kelder, ruime zolder, ingebouwde kasten in de slaapkamers en meer. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u vrijblijvend contact opnemen met Kitty op 03.227.58.58 of kitty@reds.be.

* * *

Roosten 27 - 2242 Zandhoven - Bent u op zoek naar een oase van rust en privacy?

Laat je dan betoveren door deze perfecte locatie in Pulderbos, waar een aparte wegenis vanuit de straat je leidt naar deze exclusieve hoeve, omringd door uitgestrekte weilanden en paardenstallen.  De hoeve, met zijn zuidelijke oriëntatie en totale privacy geniet een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid door haar ligging op slechts 5 minuten van de E313 en E34 richting Antwerpen, Eindhoven en Hasselt.

INDELING

De hoeve is praktisch ingedeeld en biedt talloze mogelijkheden (wonen/werken, zorgwonen,...).

Gelijkvloers:
Via de inkomhal heeft u toegang tot de leefruimte waar de zithoek en eetkamer aansluiten op een volledig geïnstalleerde keuken met een riante bijkeuken en wasplaats.  Via een aparte inkomdeur, treft u een polyvalent gedeelte dewelke nu werd ingericht als hobbykamer met een aparte bureau en gastentoilet. 

Verdieping:
Vanuit de nachthal met apart toilet bereikt u de 6 slaapkamers, 2 badkamers en een dressing.
Via een zolderluik met vouwtrap heeft u toegang tot de uitgestrekte zolderverdieping met zichtbare houten balken structuur.

De bijgebouwen, waaronder een schuur met paardenstallen, en de uitgestrekte weiden bieden een uitgelezen kans voor paarden- en dierenliefhebbers om zich te laten omringen door deze groene oase.

BIJZONDERHEDEN

+ zeer gunstig EPC 
+ kelder
+ riante zolder
+ inbouw kasten in slaapkamers
+ ...
Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met Kitty op 03.227.58.58 of kitty@reds.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
478 m2
Referentie
WJIGIGM4YZ4Z
EPC Waarde
69 kWh/m2
EPC Label
A
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com