Home Huis 2040 Zandvliet
Berendrechts Voetpad 10
Kaart

Berendrechts Voetpad 10

2040 Zandvliet Huis
174 m² wonen
495 m² perceel
2 slaapkamers
€285.000

Op zoek naar een centraal gelegen, op te frissen halfopen huis met alle voorzieningen dichtbij? Deze woning ligt vlakbij scholen, winkels en openbaar vervoer. Via een ruime en uitnodigende inkomhal, krijg je toegang tot de trap naar de bovenverdieping en de volledig uitgeruste keuken, die zich naast de woonkamer bevindt. De aangenaam lichte woonkamer is voorzien van dubbel glas en rolluiken, waardoor je van veel daglicht kunt genieten.

Op de begane grond vind je ook de badkamer met ligbad en wastafelmeubel. Achterin de badkamer is een grote opbergruimte met een apart toilet te vinden. De trap in de inkomhal leidt naar de eerste verdieping, waar zich twee volwaardige slaapkamers bevinden.

Een veranda verbindt het huis met het terras, de tuinberging en de garage. Deze garage is bereikbaar via de Ijzerenwegstraat aan de achterzijde van het huis. Het is een ideale woning voor iedereen die op zoek is naar een centraal gelegen woning met veel potentieel!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Berendrechts Voetpad 10 - 2040 Zandvliet - Deze licht op te frissen halfopen bebouwing is erg centraal gelegen, winkels, openbaar vervoer en scholen bevinden zich allemaal in de nabije omgeving. U komt de woning binnen via een inkomhal die meteen toegang geeft tot de trap naar boven en de keuken. De keuken bevindt zich naast de woonkamer en is voorzien van alle nodige toestellen. Ook de badkamer met ligbad, wastafel met meubel is gelegen op de gelijkvloers verdieping. Achteraan de badkamer bevindt zich verder nog zeer ruime berging met apart toilet. In de leefruimte is er dubbel glas aanwezig en geniet je van een aangename lichtinval dankzij verschillende ramen met rolluiken. De trap in de inkomhal leidt naar de 1e verdieping waar zich 2 volwaardige slaapkamers bevinden. De veranda geeft toegang tot het terras, de tuinberging en de garage. De garage is langs de achterzijde van het huis, via de Ijzerenwegstraat te bereiken.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 793
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1956
Grond oppervlakte
495 m2
Bewoonbare oppervlakte
174 m2
Referentie
NUYWAS6UY99S
Makelaar Code
3680498
EPC Waarde
563 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€285.000 / Fimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com