Home Huis 2040 Zandvliet
Kalmthoutsebaan 17
Kaart

Kalmthoutsebaan 17

2040 Zandvliet Huis
215 m² wonen
1202 m² perceel
3 slaapkamers
€620.000

Deze charmante, vrijstaande woning ligt op een steenworp afstand van het centrum van het pittoreske Zandvliet. Met winkels, scholen en openbaar vervoer op loopafstand, biedt de locatie een ideale balans tussen rust en gemak.

De woning is recentelijk gerenoveerd en verwelkomt u met een aparte inkomhal met tegelvloer. Het gelijkvloers biedt een sfeervolle leefruimte met een open keuken, die alle comfort aanbiedt voor de moderne chef-kok. Een ruime veranda, een logeerkamer met uitbreidingsmogelijkheden en een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel maken de benedenverdieping compleet. Een royale inpandige garage biedt plaats aan uw auto en wasapparatuur.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime master bedroom met aangrenzende kleedkamer en een tweede riante slaapkamer. De woning beschikt ook over een kruipkelder die zich uitstrekt onder het gehele pand en is uitgerust met een alarmsysteem voor extra veiligheid.

De nauwgezet aangelegde tuin, die een royaal oppervlakte van 1202 vierkante meter beslaat, is voorzien van een besproeiingssysteem en een robotmaaier. U kunt ontspannen op het overdekte terras, waar u een gezellige zithoek kunt installeren.

Een absoluut pluspunt is het royale losstaande werkatelier, voorzien van een betonnen vloer, twee automatische deuren, een aparte cv-ketel, toilet, wastafel en een nieuw dak dat in 2023 wordt vervangen. Het atelier beschikt ook over een kelder, wat extra ruimte biedt.

Achter het atelier is er een extra tuinberging. Een automatische poort vanaf de straatkant geeft toegang tot het pand, met voldoende parkeergelegenheid op de oprit. Samengevat is dit de ideale woning voor diegenen die ruimte, comfort en gemak zoeken in het charmante Zandvliet.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kalmthoutsebaan 17 - 2040 Zandvliet - Deze prachtige vrijstaande woning is op een boogscheut van het centrum van pittoresk Zandvliet gelegen. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal op wandelafstand bereikbaar. Binnenkomen in dit recent gerenoveerde, charmante huis doet u via een aparte inkomhal op tegelvloer. Verder vindt u op het gelijkvloers een gezellige leefruimte met open keuken die voorzien is van alle comfort, een kwalitatieve veranda, een logeerkamer/slaapkamer met eventuele uitbreidingsmogelijkheden, een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet, handdoekdroger en dubbele wastafel met meubel en een grote inpandige garage, die naast uw wagen ook plek biedt aan de wasmachine en droogkast. De 1e verdieping telt een ruime master-bedroom met ensuite dressing en een 2e, eveneens ruime, slaapkamer. Verder vindt u onder de gehele woning een kruipkelder en werd het huis voorzien van een alarmsysteem. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 1202m². De tuin werd erg keurig aangelegd en is voorzien van een besproeiingssysteem met druppelslang en robotmaaier. Het overdekte terras vormt een ideaal plekje om een gezellige zithoek te installeren. Extra troef is absoluut het riante, losstaande werkatelier. Deze werd voorzien van een betonvloer, 2 automatische poorten, een aparte CV-ketel, toilet, wastafel en een in 2023 vernieuwd dak. Het atelier werd tevens volledig onderkelderd, waardoor u hier over flink wat extra ruimte beschikt. Daarnaast bevindt zich achter dit werkhuis nog een extra tuinberging. De tuin is vanaf de straatzijde toegankelijk via een automatische poort naast de woning. De oprit biedt plaats aan meerdere wagens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 620.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.246
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1994
Grond oppervlakte
1202 m2
Bewoonbare oppervlakte
215 m2
Referentie
3O6U9A2X4RRE
Makelaar Code
3689885
EPC Waarde
183 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€620.000 / Fimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com