immo Kaart

Bosstraat 3, 1930 Zaventem

Huis Te Koop in Zaventem
100 m² wonen
32 m² perceel
2 slaapkamers

Bosstraat 3 - 1930 Zaventem - Welkom bij je ideale toekomstige huis! Century 21 Home Sweet Home is verheugd om dit charmante huis te presenteren, met een indeling die is ontworpen om ruimte en comfort te maximaliseren, gelegen dicht bij de ringweg en op slechts 800 meter van het station, en biedt de perfecte combinatie van gemak en rust.
Deze warme en gastvrije woning heeft twee slaapkamers die ideaal zijn om je eigen cocon voor het hele gezin te creëren. De woonruimtes zijn licht en luchtig en creëren een uitnodigende sfeer om te ontspannen met familie en vrienden.
Het hoogtepunt van dit huis is de privétuin, met een buitenruimte op het westen die perfect is voor zomerse barbecues en zonnige middagen.
Het huis bestaat uit: een kelder in de kelder, een woon/eetkamer op de begane grond, een aparte keuken, een doucheruimte met wc en een veranda. Op de 1e verdieping is er een slaapkamer en een badkamer met wastafel en wc, en op de bovenste verdieping is er een tweede slaapkamer onder het dak.
De nabijheid van de ringweg en het treinstation zorgt voor gemakkelijke toegang tot de hoofdwegen en uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor je dagelijkse woon-werkverkeer een fluitje van een cent wordt.
Mis de kans niet om dit prachtige huis te verwerven dat functionaliteit en charme combineert. Neem nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf alle troeven die deze woning te bieden heeft. Een nieuw hoofdstuk in je leven begint hier!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 330.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
32 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
ZVJHSFJDGGDL
Makelaar Code
009-5625538
Prijs Geschiedenis
03 Jan 2024
€330.000 / C21 Home Sweet Home
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com