Home Te Koop Huis 1930 Zaventem
Van Espenlaan 37
Kaart

Van Espenlaan 37

1930 Zaventem Huis Te Koop
391 m² wonen
1620 m² perceel
7 slaapkamers

Deze unieke commerciële villa, die zowel als woon- en werkruimte kan dienen, is weer beschikbaar voor verkoop. Gelegen op een indrukwekkend perceel van 17 are en 40 centiare, met een bewoonbare oppervlakte van 391m², biedt dit pand een mix van moderniteit en comfort.

Met acht ruime kamers die naar wens kunnen worden ingedeeld als kantoor, vergaderzaal of slaapkamer, is er voldoende ruimte voor diverse doeleinden. Elke kamer is voorzien van individuele airconditioning voor optimaal comfort gedurende het hele jaar.

Dankzij de zonnepanelen op het dak geniet u niet alleen van duurzame energie, maar bespaart u ook op uw energiekosten. De villa is uitgerust met een geavanceerd alarmsysteem voor optimale veiligheid, en de oprit bevat meerdere laadpalen voor elektrische voertuigen. Met parkeerruimte voor acht auto's en een ruime garage voor minstens twee auto's, hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen.

De villa is instapklaar, met hoogwaardige afwerkingen en moderne domotica systemen die het leven en werken gemakkelijker maken. Of u nu een moderne gezinswoning zoekt of een commerciële ruimte voor uw bedrijf, deze villa is de ideale keuze. Ondanks de nabijheid van de luchthaven, heeft u geen last van vliegtuiglawaai en de locatie is perfect bereikbaar via verschillende transportmiddelen, met snelwegtoegang en een treinstation op loopafstand.

Met deze hoogwaardige faciliteiten en gunstige locatie is deze villa klaar voor gebruik. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging!

* * *

Van Espenlaan 37 - 1930 Zaventem - **TERUG OPNIEUW TE KOOP** Deze buitengewone commerciële villa biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een pand dat naadloos kan worden gebruikt voor zowel wonen als werken. Met een indrukwekkend perceel van 17 are en 40 centiare en 391m² bewoonbare oppervlakte volgens EPC, biedt deze villa een perfecte combinatie van moderniteit en comfort.

Met 8 ruime kamers biedt deze villa voldoende ruimte voor diverse kantoorruimtes, vergaderruimtes, of zelfs slaapkamers. Elk van deze kamers is uitgerust met individuele airconditioning zodat u het hele jaar door kunt genieten van comfortabele temperaturen, ongeacht het seizoen. Of u nu werkt of ontspant, u zult zich altijd op uw gemak voelen.

De zonnepanelen op het dak zorgen niet alleen voor een duurzame energievoorziening, maar dragen ook bij aan uw besparingen op energiekosten.

Veiligheid staat voorop in deze villa, met een hightech alarmsysteem dat uw eigendom en uw dierbaren beschermt. Daarnaast is de oprit voorzien van meerdere laadpalen, zodat u uw elektrische voertuigen eenvoudig kunt opladen. Met ruimte voor 8 auto's hoeft u en uw klanten zich nooit zorgen te maken over parkeerproblemen.
De villa heeft ook een zeer grote garage, groot genoeg voor minstens 2 auto's evenals een grote kelder.

Deze villa is echt instapklaar, met hoogwaardige afwerkingen, moderne technologie en domotica systemen die uw leven en werk vereenvoudigen. Of u nu op zoek bent naar een moderne gezinswoning of een commerciële ruimte voor uw bedrijf, deze villa biedt de perfecte oplossing. Ondanks de nabijheid van de luchthaven, is er geen geluid van vliegtuigen en is de locatie ideaal voor alle transportmiddelen met vlotte bereikbaarheid van de snelwegen en een station op loopafstand.
Met hoogwaardige voorzieningen en een geweldige locatie is deze villa klaar voor gebruik. Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1620 m2
Bewoonbare oppervlakte
391 m2
Referentie
-FIMJQPL0TBP
Makelaar Code
009-5918337
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€795.000 / C21 Home Sweet Home
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com