Kaart

1930 Zaventem Huis
264 m² wonen
188 m² perceel
6 slaapkamers
€699.000

Op zoek naar de perfecte vastgoedinvestering in het rustige Nossegem? Ontdek dan snel dit te koop aangeboden appartementsgebouw in de Perronstraat 12. Het gebouw bestaat uit drie ruime appartementen, wat het een lucratieve kans maakt voor elke vastgoedinvesteerder.

De drie appartementen in het gebouw hebben elk een aanzienlijke oppervlakte van 88m². Ze beschikken over twee slaapkamers, een royale woonkamer, keuken, toilet en badkamer. Elk appartement geniet bovendien van een balkon aan de achterzijde en als extra heeft het gelijkvloerse appartement een terras en tuin. Verder heeft het gebouw een praktische kelder voor extra opslag of gebruik.

Het EPC-label toont aan dat er geen renovatieverplichting is: de gelijkvloerse verdieping heeft een EPC-label C met een score van 288 kWh/jaar, de eerste verdieping heeft eveneens EPC-label C met een score van 217 kWh/jaar en de tweede verdieping heeft EPC-label D met een energieverbruik van 361 kWh/jaar. Bovendien is de elektrische installatie volledig conform en het pand is asbestveilig.

Dankzij de ligging in de rustige Perronstraat in Nossegem zijn er goede verbindingen naar nabijgelegen steden en voorzieningen. De ideale locatie voor huurders die zowel comfort als bereikbaarheid belangrijk vinden, dankzij de gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer en de belangrijke snelwegen.

Mis deze investeringskans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw volgende succesvolle vastgoedinvestering!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

TE KOOP: Appartementsgebouw in de Perronstraat 12 te Nossegem met drie ruime appartementen!

Op zoek naar een investeringsmogelijkheid in het rustige Nossegem? Zoek niet verder! Dit prachtige appartementsgebouw, bestaande uit drie appartementen, biedt een geweldige kans voor wie op zoek is naar een stabiele vastgoedinvestering.

Belangrijkste kenmerken:

Dit gebouw is verdeeld in drie ruime appartementen, elk met een oppervlakte van 88m², inclusief twee slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken, toilet en badkamer. 
Elk appartement beschikt over een balkon aan de achterzijde, terwijl het gelijkvloerse appartement ook nog een terras en tuin heeft.
Het gebouw beschikt ook over een kelder.

Geen renovatieverplichting dankzij het EPC-label:
Gelijksvloerse verdieping: EPC-label C met een score van 288 kWh/jaar
1ste verdieping: EPC-label C met een score van 217 kWh/jaar
2de verdieping: EPC-label D met een score van 361 kWh/jaar
De elektrische installatie is volledig conform en is het pand asbestveilig.

De Perronstraat in Nossegem biedt een rustige omgeving met goede verbindingen naar nabijgelegen steden en voorzieningen. Met gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer en belangrijke snelwegen, is dit gebouw ideaal gelegen voor huurders die op zoek zijn naar een comfortabele en goed bereikbare woonplek.

Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en maak van dit appartementsgebouw jouw volgende vastgoedinvestering!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 699.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
188 m2
Bewoonbare oppervlakte
264 m2
Referentie
4GO-P6WR5VMU
Makelaar Code
5722854
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€699.000 / Immo Willems
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com