Kaart

1930 Zaventem Huis
155.1 m² wonen
3 slaapkamers
€536.550

Op zoek naar een nieuw huis in de regio Zaventem? Dan is het project "Lavender Zaventem" misschien wel iets voor u. Dit prachtige nieuwbouwhuis, gelegen in de nabijheid van alle nodige faciliteiten en grote verbindingswegen zoals de Ring, E40, E411, E314 en dichtbij de luchthaven, station Nossegem en bushaltes, biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en modern wonen.

Het tweegevels huis beslaat een oppervlakte van 155,10 vierkante meter en beschikt over een mooi terras van 23,20 vierkante meter, evenals een voor- en achtertuin van samen 55,60 vierkante meter. De gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer van 60 vierkante meter die naadloos aansluit op het terras en de tuin, en een state-of-the-art open keuken.

Op de eerste verdieping vindt u een nachthal die uitgeeft op de master slaapkamer met bijhorende badkamer (uitgerust met dubbele wastafel en bad), twee aanvullende slaapkamers, een extra badkamer (eveneens met dubbele wastafel en bad), een wasruimte en een afzonderlijk toilet.

Het Lavender Zaventem project staat garant voor hedendaagse architectuur en kwaliteitsmaterialen, met een zorgvuldige binnenafwerking die energie-efficiëntie en duurzaamheid bevordert. Een parkeerplaats kan worden bijgekocht. De verkoop valt onder 21% BTW, maar kan in sommige gevallen onder 6% BTW vallen.

Het huis heeft een EPC A classificatie. Kom het zelf ontdekken bij L&P!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

ZAVENTEM, ideaal gelegen nabij alle faciliteiten en grote verbindingswegen (Ring, E40, E411, E314, Luchthaven, Nossegem station, Bus), het project "LAVENDER ZAVENTEM" biedt een prachtig 2 gevels NIEUW HUIS (3slk/2bad) van 155,10 m² met een TERRAS van 23,20 m² en een voor- en achtertuin van 55,60 m². Het huis bestaat uit een hal met gastentoilet. Een grote woonkamer van 60 m² die uitkomt op het terras en de tuin en een super ingerichte open keuken. Op de eerste verdieping, een nachthal die leidt naar de ouderslaapkamer en zijn eigen badkamer (dubbele wastafel, bad), twee andere slaapkamers, een badkamer (dubbele wastafel, bad), een wasruimte en WC. Het project biedt hedendaagse architectuur, kwaliteitsmaterialen en een zorgvuldige binnenafwerking. Het is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en duurzaamheid. Parkeerplaats tegen meerprijs. Verkoop onder 21% BTW (6% BTW onder voorwaarden !!!). EPC A. Te ontdekken bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 536.550
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
155.1 m2
Referentie
PIULGC0Z07YC
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€536.550 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com