Home Te Koop Huis 1930 Zaventem
Platanenstraat 8
Kaart

Platanenstraat 8

1930 Zaventem Huis Te Koop
120 m² wonen
90 m² perceel
3 slaapkamers

Century 21 Home Sweet Home presenteert met trots deze comfortabele en ruime woning in Zaventem. Met drie slaapkamers, een tuin en ideale ligging ten opzichte van het treinstation en het stadscentrum, is dit huis perfect voor zowel ontspanning als dagelijks wooncomfort.

Op de begane grond bevindt zich een gastvrije hal, een praktisch kantoor - uitermate geschikt voor telewerken of andere professionele doeleinden -, een goed uitgeruste keuken die leidt naar de royale woon-/eetkamer, een bijkeuken voor uw wasmachine en droger, en een toiletruimte. De eerste etage herbergt drie slaapkamers en een complete badkamer met bad, aparte douche en toilet.

Deze woning voldoet aan moderne woon eisen zonder daarbij de warme sfeer verloren te laten gaan. Ruime leefruimtes en rustige tuin maken het tot de perfecte plek om onvergetelijke momenten te beleven of om heerlijk buiten te relaxen.

Daarnaast ligt deze woning op een zeer gunstige locatie, namelijk op slechts 1 minuut van de ringweg, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Daarnaast bent u op loopafstand van zowel het treinstation als het centrum van Zaventem, wat uw stadsleven comfortabeler maakt.

Grijp deze unieke kans om een woning te bemachtigen die comfort, gemak en charme biedt. Voor meer informatie of een bezichtiging, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw toekomstig droomhuis in Zaventem.

* * *

Platanenstraat 8 - 1930 Zaventem - Century 21 Home Sweet Home is verheugd deze woning in Zaventem te kunnen presenteren, die comfortabel en comfortabel wonen biedt. Deze ruime woning met 3 slaapkamers heeft uitzonderlijke kenmerken zoals een tuin, een functioneel kantoor en de ideale nabijheid van het treinstation en het stadscentrum.
Op de begane grond vind je een hal, een kantoor dat ideaal is voor telewerken of professionele activiteiten, een goed uitgeruste keuken die uitkomt op een ruime woon-/eetkamer, een bijkeuken voor de wasmachine en droger en een toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met bad en aparte douche en een toilet.
Het huis is ontworpen om aan de moderne behoeften te voldoen met behoud van een warme en gastvrije sfeer. De royale leefruimtes maken deze woning tot een ideale plek om onvergetelijke herinneringen te creëren met een rustige tuin, perfect om te ontspannen of om evenementen in de buitenlucht te organiseren.
Bevoorrechte locatie op slechts 1 minuut van de ringweg, met een uitstekende bereikbaarheid. Op loopafstand van het station en het centrum van Zaventem voor een comfortabel leven in de stad, waardoor het gemakkelijk is om je elke dag te verplaatsen.
Mis deze unieke kans niet om een huis te verwerven dat comfort, gemak en charme combineert. Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neem contact met ons op. We helpen je graag bij het ontdekken van je toekomstige huis in Zaventem.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 456.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
90 m2
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
36UJ0MAICG7B
Makelaar Code
009-5906387
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€456.000 / C21 Home Sweet Home
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com