Home Te Koop Huis 9060 Zelzate
Karel Waegenaerstraat 8
Kaart

Karel Waegenaerstraat 8

9060 Zelzate Huis Te Koop
143 m² wonen
150 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een rustig gelegen, volledig gerenoveerd huis met drie slaapkamers in het hart van Zelzate? Dan is dit de woning voor jou. Dit opvallende pand profiteert van zijn toplocatie - op wandelafstand van lokale winkels, scholen en openbaar vervoer én met een goede verbinding naar belangrijke verkeersaders zoals N62 en E34.

Deze woning charmeert je al bij het binnenkomen: een lichte, open leefruimte kijkt uit op een zonnige tuin en een moderne keuken uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en ingebouwde wastafel. Een comfortabele slaapkamer en badkamer met inloopdouche bevinden zich ook op het gelijkvloers.

Bovenwacht een luxueuze badkamer met ligbad en nog drie volwaardige slaapkamers, allemaal met tv- en internetconnectie. De inpandige garage met elektrische sectionaalpoort rondt het geheel af.

Sterke punten van deze woning zijn de uitstekende energie-efficiëntiescore (EPC), conforme elektriciteit en hoogwaardige afwerking van de renovatie. Tevens doet deze eigendom het ook goed als investering dankzij een mogelijke huuropbrengst van 995 EUR/maand.

Vergelijkbaar met een nieuwbouwwoning maar dan zonder BTW en tegen 3% registratierechten.

Interesse in deze instapklare woning in Zelzate? Neem dan zeker contact met ons op via 09 310 77 07 of info@woonhoekvastgoed.be.

* * *

Karel Waegenaerstraat 8 - 9060 Zelzate - Ben je op zoek naar een prachtig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers in het centrum van Zelzate, maar die toch rustig gelegen is? Lees dan snel verder.

De uitstekende ligging op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, de goede verbinding met invalswegen naar centrum/N62/E34 en de 3 slaapkamers omvatten slechts enkele van de sterke punten. Bekijk ook zeker de conforme elektriciteit en de uitstekende EPC-score.

Indeling:
GLV: Je komt binnen in deze woning via de voordeur.
Verder biedt de woning een lichtrijke leefruimte met het zicht op de zonnige tuin, de moderne keuken is voorzien van een inductie kookplaat, een vaatwas, een ijskast en wastafel in meubel.
Het gelijkvloers beschikt tevens over een slaapkamer en badkamer voorzien van een inloopdouche en toilet.
De achterdeur brengt ons naar de zonnige tuin met terras, waar het heerlijk vertoeven is op een zonnige dag. (aansluiting water en elektriciteit)
1steV: Via de vaste trap komen we op de eerste verdieping met een luxueuze badkamer voorzien van een ligbad, toilet en wastafel in meubel. 3 slaapkamers met de aansluiting voor tv en internet.
Garage: Inpandige garage met elektrische sectionaalpoort.


Troeven:
- Goede EPC-score
- Conforme elektriciteit
- Volledig gerenoveerde woning afgewerkt met kwalitatief materiaal!
- 3 volwaardige slaapkamers
- Ideaal als opbrengsteigendom (mogelijke verhuurwaarde 995 EUR/maand)

De woning is gelijkwaardig met een nieuwbouwwoning én met als voordeel aan te kopen onder 3% registratie en dus geen BTW!

Wordt deze instapklare woning met 3 slaapkamers jouw nieuwe thuis? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren op 09 310 77 07 of via info@woonhoekvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 240
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1899
Grond oppervlakte
150 m2
Bewoonbare oppervlakte
143 m2
Referentie
8PP2L-DK1JOD
Makelaar Code
24/023
EPC Waarde
238 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230314-0002611137-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€299.000 / Woonhoek vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com