Home Te Koop Huis 9060 Zelzate
lijsterstraat 50
Kaart

lijsterstraat 50

9060 Zelzate Huis Te Koop
129 m² wonen
681 m² perceel
3 slaapkamers

lijsterstraat 50 - 9060 Zelzate - Droomt u van een hartverwarmende thuis in een idyllische, kindvriendelijke omgeving? Laat ons u verwelkomen in deze betoverende bungalow, een pareltje van licht en ruimte, genesteld in de charmante verkaveling van Zelzate.
Met een respectabele grondoppervlakte van 681m² en een bewoonbare oppervlakte van 129m², biedt deze eigendom rust, comfort en vrijheid. Hier, in deze oase van groen, vindt u een nieuwe betekenis voor de term 'thuis'.
Uw hart zal sneller slaan bij het betreden van de prachtig onderhouden grote tuin. Of u nu houdt van zonnebaden, tuinieren of simpelweg genieten van de buitenlucht, de zongerichte tuin met het ruime tuinhuis voldoet aan al uw wensen. De toegankelijke oprit leidt naar een gemakkelijke garage, terwijl een praktische wasruimte van 12m² uw huishouden vergemakkelijkt.
De bungalow biedt een aantrekkelijke hal die u uitnodigt naar binnen, waar de moderne keuken van 14m² u inspireert om te koken en te genieten met vrienden en familie. Deze keuken, rijk aan kasten, is uitgerust met alle nodige apparaten.
De woonkamer van 34,5m², met grote raampartijen, dompelt u onder in een zee van licht. Het is een ruimte die ademt en rust uitstraalt, verrijkt met de gezelligheid van een stijlvolle gietijzeren kachel, bovenop de luxe van centrale verwarming. Met drie mooie slaapkamers en een aangename badkamer is het interieur compleet voor het warme gezinsleven.
De buurt ademt samenhang en veiligheid, waar kinderen nog onbezorgd kunnen spelen. Op loopafstand van de levendige markt van Zelzate met zijn uitnodigende winkels, horeca en verse producten, is dit de plaats waar leven en beleven hand in hand gaan.
De uitmuntende staat van het dak tot aan de recent vernieuwde dakgoten, elk detail van deze woning ademt zorg en kwaliteit uit. We nodigen u met plezier uit om deze prachtige bungalow met eigen ogen te komen ervaren. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en maak van deze woning uw nieuwe thuis, in een buurt die niet enkel geliefd is, maar gewoonweg heerlijk om in te wonen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
681 m2
Bewoonbare oppervlakte
129 m2
Referentie
45H-HYMQUDRI
Makelaar Code
fantastische-bungalow-grote-zu
EPC Waarde
453 kWh/m2
EPC Label
E
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€349.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com