Kaart

1980 Zemst Huis Te Koop
254 m² wonen
6.652 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Zemst-Bos biedt deze woning met achterliggende weilanden aan. Zemst-Bos is een deelgemeente van Zemst, gelegen ten noorden van Brussel. De Kesterbeek baant zich tussen deze gezellige gemeente, dewelke slechts 1000 inwoners telt. De op- en afrit van de E19 bevinden zich vlakbij de woning, net als meerdere treinstations die op minder dan 5 km gelegen zijn. Overigens zijn er tal van bijzonderheden vlakbij zoals bossen, natuurparken, cultuurcentra, sportparken, maneges en zelfs een Zoo. Met ook supermarkten, winkels, zorgcentra en scholen in de nabije omgeving kan er gesproken worden van een unieke ligging.

De rustig gelegen, instapklare woning bevindt zich op een perceel van ca. 66a en maakt ook plaats voor een tuinhuis (verlicht), schuur (verlicht; water aanwezig) en dubbele schuilstal. Achterliggend aanpalend weiland met een oppervlakte van ca. 61are kan eventueel bijgehuurd worden.

Het gelijkvloers van de woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en een volledig ingerichte keuken met een granieten werkblad. De keuken grenst aan de ruime woonkamer met speksteenkachel. Dit soort kachel is bijzonder, doordat het zijn warmte lang blijft afgeven en hierdoor heel energiezuinig is. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer bieden ruime glaspartijen een open zicht op achterliggende natuur. Verder is er een polyvalente ruimte, die ingericht kan worden als praktijkruimte/kantoor voor thuiswerk of als extra slaapkamer. Bovendien bevindt er zich een dubbele garage. Op de eerste verdieping vinden we 4 slaapkamers en een badkamer terug. De badkamer is uitgerust met een dubbel badkamermeubel, een toilet, een douche en een bad. De tuin met terras aan de woning, ten slotte, is zuidwest georiënteerd.

Kortom, deze woning biedt een oase van rust met tal van mogelijkheden.

Heeft ze jouw interesse gewekt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 835.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.672
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2003
Grond oppervlakte
6.652 m2
Bewoonbare oppervlakte
254 m2
Referentie
RY6YW3K3LULA
Makelaar Code
IF-4118
EPC Waarde
174 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20221215-0002729906-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
31 Jan 2024
€835.000 / Immo Fluisteraar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com