Home Te Koop Huis 1980 Zemst
Grote Parijsstraat 7
Kaart

Grote Parijsstraat 7

1980 Zemst Huis Te Koop
400 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Grote Parijsstraat 7 - 1980 Zemst - Deze prachtige uitgestrekte hoeve uit het begin van de vorige eeuw werd door de huidige eigenaar omgebouwd tot een warme hedendaagse woning met schitterende lichtinval en fenomenale vergezichten. De woning gaat mooi op in de rustige en groene omgeving. Fijne authentieke elementen werden bewaard.
Gelijkvloers treffen we allereerst een knappe leefruimte (8 m hoog-open haard) vanwaar we een uitzonderlijk zicht krijgen over het zwembad naar de grote aangelegde zuid-tuin en de achterliggende velden waar bij de zomerzon de koetjes en hun kalfjes komen grazen. Naast het zwembad staat een mooie, houtgestookte sauna “with a view”! Verder in de woning vinden we ook nog een grote, volledig uitgeruste keuken met eetplaats, de bijkeuken, een aangenaam bureel, een wijnkelder en een hobbykamer. De technieken vinden we terug in de ruime garage vooraan (inclusief hoogrendementsketel, zonnepanelen, zonneboiler en laadpaal).
We gaan naar de verdieping via een hele ruime vide (polyvalente ruimte), met daarnaast de master met dressing en badkamer. Langs de andere zijde vinden we nog 3 volwaardige slaapkamers en een (op te frissen) badkamer.
Dankzij de centrale ligging tussen Mechelen, Brussel en Antwerpen is de bereikbaarheid één van de grote troeven van deze woning, terwijl we toch volledig opgaan in de rust en het groen, het is er dan ook gelegen om te wandelen of te fietsen.
Plannen en documentatie te vinden op www.reds.be. Voor extra info of een bezoek, contacteer Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64), dat mag trouwens gerust ook ’s avonds of in het weekend!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
400 m2
Referentie
OGSHTINU83P1
EPC Waarde
252 kWh/m2
EPC Label
C
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com