Kaart

9750 Zingem Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Eigentijds wonen in Zingem Vlakbij het Zingemse dorpscentrum worden twee moderne, goed ingedeelde nieuwbouwwoningen opgetrokken.
Hoewel deze entiteiten zich in het dorpscentrum situeren (en u vlakbij de winkels, bushalte ... bent), woont u eveneens op wandel-/fietsafstand van de unieke Scheldevallei. De ideale omgeving voor een prachtige wandeling, fietstocht, picknick ...

Deze energiezuinige woningen (vloerverwarming, zonnepanelen ...) voldoen aan de BEN-normering en worden instapklaar afgewerkt.
Toch is het mogelijk om nog enige keuzes (keuken, vloeren, badkamer, al dan niet installeren van warmtepomp ...) zelf te maken, waardoor u een persoonlijke touch geeft aan uw toekomstige gezinswoning.

Op het gelijkvloers van elk van deze twee woningen treffen we een inkomhal met afzonderlijk gastentoilet, een inpandige garage, een aangename leefruimte, een eetruimte met zicht op het terras en tuin én een moderne, zelf te bepalen open keuken.
De verdieping beschikt over 3 slaapkamers, een ruime badkamer, afzonderlijk toilet en toegang tot de zolder.

Kortom, een unieke gezinswoning op een mooie, goed bereikbare locatie.



Model Opp. Slpk. Prijs   Halfopen bebouwing 166 m² 3 € 399 000 Bekijk detail Gesloten bebouwing 166 m² 3 Verkocht Verkocht

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
WD1X09LB3NJN
Makelaar Code
6591572
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com