Home Te Koop Huis 9750 Zingem
Broekstraat 45
Kaart

Broekstraat 45

9750 Zingem Huis Te Koop
308 m² wonen
1505 m² perceel
5 slaapkamers

Gelegen in een rustige straat van Zingem, nabij het centrum, presenteert deze charmante villa in Franse klassieke stijl zich. De eigendom is op wandelafstand gelegen van allerlei faciliteiten zoals winkels en horeca in Zingem. Ook de steden Oudenaarde, Gavere en Nazareth zijn vlakbij. Dankzij een vlotte bereikbaarheid naar de N60, zijn de steden Gent en Ronse slechts op 24 à 25 minuten rijden. Het treinstation van Zingem en verschillende bushaltes bevinden zich eveneens op wandel- en fietsafstand.

Gesitueerd op een privéperceel van 1.505 m², biedt de woning een exclusieve oprijlaan van ongeveer 50 meter en ligt ze op een zuidelijke oriëntatie met prachtige groenzichten. De woning, gebouwd in 1990, is steeds goed onderhouden geweest.

De indeling van de woning is als volgt: Op het gelijkvloers bevindt zich de inkom, vestiaire, toilet, living, keuken, garage, berging, badkamer en één slaapkamer. De eerste verdieping herbergt vier slaapkamers en zolderruimte. Bovendien is er een kelder, tuin en terras aanwezig.

Enkele kenmerken: het perceel heeft een oppervlakte van 1.505 m², EPC oppervlakte bedraagt 308 m², verwarming via pellets en dubbel glas met houten profielen.

De unieke troeven van deze woning zijn haar gunstige locatie, zuidgerichte tuin, ruime vertrekken en lange oprijlaan. Voor meer informatie of een bezoek, gelieve te reageren via contactformulier of mail naar info@hckinvest.be.

* * *

Broekstraat 45 - 9750 Zingem - De liggingIn een rustige straat, op een boogscheut van het centrum van Zingem, vind u deze knappe villa in Frans klassieke stijl. De eigendom is gelegen op wandelafstand van het centrum van Zingem, voorzien van allerhande winkels, horeca en overige faciliteiten alsook op een boogscheut van Oudenaarde, Gavere, Nazareth. Dankzij de goede bereikbaarheid tot de N60 zijn de centrumsteden Gent-Ronse op respectievelijk 24 à 25 min. rijden bereikbaar. Op wandel- en fiets- afstand vindt u het treinstation van Zingem (800 m) en diverse opstapplaatsen van De Lijn.De woningDe woning is gesitueerd op een perceel van 1.505 m² en is geheel privé gelegen in 2de bouwlijn. Het perceel voorziet in een exclusieve oprijlaan van +/- 50 meter. De woning en het perceel is zuid georiënteerd en beschikt over mooie groenzichten. In 1990 werd de woning voltooid, en steeds met zorg onderhouden. IndelingGelijkvloers: inkom - vestiaire - toilet - living - keuken - garage - berging - badkamer - slaapkamer;Verdieping: vier slaapkamers en zolderruimte;Kelder, tuin en terras.Kenmerken- Oppervlakte perceel: 1.505 m²;- Oppervlakte cfr EPC: 308 m²;- Verwarming via pellets;- Dubbel glas en houten profielen.Troeven- GUNSTIGE LOCATIE!!- ZUID GERICHTE TUIN!!- ZEER RUIME WONING!!- OPRIJLAAN + - 50 M!!Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse reageer via contactformulier of mail naar info@hckinvest.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
1505 m2
Bewoonbare oppervlakte
308 m2
Referentie
3OH03WQ0WXB8
Makelaar Code
20240102
EPC Waarde
473 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
3089594
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
15 Jan 2024
€425.000 / HCK invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com