Home Te Koop Huis 9750 Zingem
Weistraat 33
Kaart

Weistraat 33

9750 Zingem Huis Te Koop
270 m² wonen
5976 m² perceel
7 slaapkamers

"Kom en ontdek deze prachtig gelegen woning in Zingem (Kruisem), te midden van een groene omgeving aan de Schelde, tijdens ons eerste bezoekmoment op dinsdag 23 april. U kunt zich inschrijven via www.nobels.be met referentienummer 3706125. Deze veelzijdige eigendom, compleet met verschillende stallen en een uitgestrekte weide, biedt talloze mogelijkheden voor verbouwingen en diverse activiteiten, zoals het houden van paarden of duiven, of als opslagruimte.

De indeling van de woning omvat een inkom, een ruime woonkamer, een leefkeuken met aangrenzende berging, een badkamer en drie slaapkamers. Daarnaast is er een volwaardig zolderverdiep van 120m², dat kan worden omgevormd tot extra slaapkamers of polyvalente ruimte. De inpandige garage van 32m² bevindt zich aan de voorkant van de woning.

Buiten kunt u genieten van de rust en gebruik maken van de bijgebouwen/stallingen, die samen 300m² beslaan en naar eigen wens kunnen worden ingericht. Achteraan de woning ligt een mooie weide, ideaal voor het houden van dieren.

Gelegen in een oase van groen en op een steenworp afstand van de Schelde, is deze woning toch vlot verbonden met alle voorzieningen en de N60 richting Gent. Het adres is Weistraat 33 te Zingem (Kruisem) en de woning is onmiddellijk beschikbaar!"

* * *

Weistraat 33 - 9750 Zingem - Drone: https://www.youtube.com/watch?v=qfRXcW8xpyIPRACHTIG GELEGEN WONING MET VERSCHILLENDE STALLINGEN en een UITGESTREKTE WEIDE achteraan in een GROENE OMGEVING AAN DE SCHELDE in Zingem (Kruisem). VEELZIJDIGE EIGENDOM die tal van mogelijkheden biedt naar verbouwingen en activiteiten toe (PAARDEN, DUIVEN, OPSLAG,...). Indeling : inkom, ruime woonkamer, leefkeuken met aanpalende berging, badkamer en 3 slaapkamers. Bovendien is er nog een VOLWAARDIG ZOLDERVERDIEP, (120M²) die u de mogelijkheid biedt voor 4/5/... EXTRA SLAAPKAMERS/POLYVALENTE RUIMTE. Daarnaast is er een nog een INPANDIGE GARAGE (32M²) vooraan. Buitenshuis is het genieten van de rust en kan u gebruik maken van de BIJGEBOUWEN/STALLINGEN (SAMEN 300M²), die u kan aanwenden naar eigen wensen. Achteraan bevindt zich dan nog een MOOIE WEIDE, wat ideaal is voor het houden van dieren. Gelegen in een OASE VAN GROEN en op een STEENWORP VAN DE SCHELDE, doch vlot verbonden met alle voorzieningen en DE N60 RICHTING GENT.Onmiddellijk beschikbaar!Adres: Weistraat 33 te Zingem (Kruisem)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 555.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
5976 m2
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
YBBFAQCHD4O0
Makelaar Code
9750, Weistraat 33
EPC Waarde
420 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€555.000 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com