Kaart

2260 Zoerle-Parwijs Huis
168 m² wonen
901 m² perceel
3 slaapkamers
€445.000

Gelegen in de rustige wijk van Zoerle Par (Westerlo), staat deze verzorgde gelijkvloerse woning uit 1996 met drie slaapkamers en een garage. Dankzij de nabijgelegen E313 is deze omgeving niet alleen stil maar ook strategisch gelegen, ideaal voor wie ook vlot de omliggende gemeentes wil bereiken.

Bij het binnentreden van de woning kom je eerst in een ruime inkomhal die je naar de leefruimte brengt. Deze woonkamer is verdeeld in een gezellige zithoek en een eetruimte die grenst aan de keuken. De volledig uitgeruste keuken bevat alle nodige apparatuur om van het koken een plezier te maken. Achter de keuken vind je een handige berging voor extra opslag. Verder is er een inpandige garage toegankelijk vanuit de woning.

Op deze gelijkvloerse verdieping zijn er drie ruime slaapkamers. De badkamer, pas drie jaar geleden vernieuwd, heeft een moderne inloopdouche, een wastafel en een toilet. Voor nog meer bergruimte kan je de zolder bereiken via een luik.

Buiten geniet je van een prachtig aangelegde tuin compleet met tuinberging en overdekt terras. Een ideale plek om te ontspannen of gasten te ontvangen.

De woning behaalt een energiezuinigheid van label B (185 kWh/(m²jaar)) mede dankzij de zonnepanelen. Er is ook een regenwaterput aanwezig, een handige en duurzame oplossing voor het bewateren van de tuin.

Kortom, een echte aanrader voor wie op zoek is naar een ruime instapklare woning op een strategische maar rustige ligging.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rustig gelegen gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers en garage.
Deze woning dateert van 1996 en verkeert in een goede staat van onderhoud.
Ligging: De woning is gelegen in een rustige woonwijk te Zoerle Par(Westerlo) met alle faciliteiten in de omgeving. Tevens is de E313 vlot bereikbaar en is er een goede verbinding naar de omliggende gemeentes.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, berging, inpandige garage, kruipkelder, apart toilet, 3 slaapkamers, badkamer, zolder.
Omschrijving: U betreedt de woning via de ruime inkomhal die uitgeeft op de leefruimte bestaande uit een zithoek en een eetruimte die grenst aan de keuken. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van alle apparatuur. Achter de keuken is er een berging met voldoende opbergruimte. Verder is er toegang tot de inpandige garage. Op het gelijkvloers zijn er drie ruime slaapkamers aanwezig . Verder is er nog een badkamer bestaande uit een inloopdouche, wastafel en toilet. Deze werd 3 jaar gelegen volledig vernieuwd. Via een luik naar de zolder kan u deze ruimte gebruiken als opbergruimte. De woning beschikt verder over een prachtig aangelegde tuin met tuinberging en overdekt terras.Kortom een echte aanrader voor wie op zoek is naar een ruime instapklare woning op een strategische ligging.
Extra- EPC label B (185 kWh/(m²jaar) - Zonnepanelen - Regenwaterput

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 445.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1996
Grond oppervlakte
901 m2
Bewoonbare oppervlakte
168 m2
Referentie
W4H5IC6LZFMA
Makelaar Code
137378
EPC Waarde
168 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€445.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com