Home Te Koop Huis 2980 Zoersel
Villa te koop te



immo Kaart

Villa te koop te , 2980 Zoersel

Huis Te Koop in Zoersel
300 m² wonen
2481 m² perceel
3 slaapkamers
€1.095.000
Lening simuleren

Villa te koop te - 2980 Zoersel - Moderne en energiezuinige praktijkvilla met buitenzwembad op ca. 2 481 m².
Indeling: inkomhal op natuursteen - ingemaakte vestiairekasten, toilet met handenwasser. De ingerichte bureelruimte is zowel bereikbaar vanuit de hal als vanuit de leefruimte door middel van een schuifdeur. De grote leefruimte op parket geniet zeer veel natuurlijk licht, is voorzien van een gashaard en vormt één geheel samen met de leefkeuken. Deze is voorzien van alle comfort; een groot eiland in composiet met werk en- ontbijtgedeelte voorzien van dubbele spoelbak, Miele toestellen: ijskast, vaatwasmachine, inductievuur, 1 oven en 1 combi-oven en een Novy dampkap. Grenzend aan de keuken is er een bijkeuken/wasplaats met dienstingang, ingemaakte kastenwand, Amerikaanse ijskast, aansluiting wasmachine/droogkast, toilet én inloopdouche en is eveneens een doorgang naar de inpandige garage.
Verdieping: overloop met toegang tot de hoofdslaapkamer met ingemaakte kastenwand, videofoon/parlofoon, paniekalarm, tv-aansluiting en een ruime aparte en ingerichte dressing. Verder is er slaapkamer 2 en slaapkamer 3 (met een toegangsluik naar de geïsoleerde zolder). De badkamer is zeer functioneel ingericht met een ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo met spiegelkasten en een kastenwand met linnenschacht.
Afz. nachttoilet op de gang.
De tuin is volledig omheind, heeft 2 terrassen, het overloop zwembad (12 m. x 4 m. x 1.50m) heeft een autom. rolluik met solarlamellen, wordt afz. verwarmd op aardgas en e zwembadinstallatie is volautomatisch. Het poolhouse/bijgebouw is voorzien van verzwaarde elektriciteit (mogelijks sauna) en een kruipruimte.
Bijzonderheden: combinatie wonen/werken mogelijk, uitbreiding van een aanbouw (ca. 200 m²) werd reeds vergund, vloerverw. op glvl. en in badk., anyway doors, robotmaaier, alarm, oplader elektr. wagen, waterpomp, autom. toegangspoort, zeer ruime parking, buitenverlichting. Zeer verzorgde en prima (te) onderhouden villa ! EPC 176 kWh/m² - UC2125807-Vg-Wp-Vv-Gvkr-Gmo

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.095.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.151
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2011
Grond oppervlakte
2481 m2
Bewoonbare oppervlakte
300 m2
Referentie
B3BZ4NAGF0GM
Makelaar Code
23/01-08
EPC Waarde
176 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20190122-0002125807-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Jan 2023
€1.095.000 / Waterhuys Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com