Kaart

2980 Zoersel Huis Te Koop
315 m² wonen
2376 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze ruime en karaktervolle gezinswoning met een E-peil van C, gelegen in een rustige, groene woonwijk. De woning beschikt over vijf slaapkamers en is gelegen op een royaal perceel van 2.376 m², inclusief een verwarmd zwembad. Basisvoorzieningen zoals scholen en een bushalte, evenals het ziekenhuis zijn gemakkelijk te bereiken.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een charmante hal met vestiaire en gastentoilet. De woning heeft een lichte woonkamer, eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek en uitzicht op de tuin. Daarnaast beschikt de woning over een ruime berging, wasplaats, badkamer met ligbad en douche, een slaapkamer en een garage met automatische poort.

Op de bovenverdieping vind je een royale nachthal, vier grote slaapkamers en een tweede badkamer met douche-bad en toilet. De tuin biedt een aangenaam overdekt terras en een verwarmd zwembad.

Extra kenmerken van deze woning zijn onder andere een EPC-score van 231 kWh/m², vernieuwde CV op gas, dubbele houten ramen, een open haard, een diepe, volledig omheinde tuin, rolstoelvriendelijkheid, een alarmsysteem en een bergzolder met kruipruimte. Let op, de vermelde bewoonbare oppervlakte is indicatief.

* * *

E-peil: C ! Ruime gezinswoning 5 slpks op 2.376 m² met zwembad
Ligging: Deze karaktervolle woning is rustig gelegen in een groene residentiële omgeving. Alle basis faciliteiten zoals scholen, bushalte, enz. alsook het ziekenhuis zijn vlot te bereiken.
Indeling: Een charmante inkomhal met vestiaire, gastentoilet, lichtrijke woonkamer, eetkamer, keuken (koelkast, oven, inductie kookplaat en vaatwasser) met ontbijthoek en uitzicht over de tuin. Vervolgens is er nog een ruime berging, wasplaats, badkamer (voorzien van ligbad, douche en enkele wastafel), slaapkamer en garage met automatische poort. De bovenverdieping is voorzien van een royale nachthal, 4 grote slaapkamers, badkamer (voorzien van douche-bad, toilet en enkele wastafel). In de tuin is er nog een aangenaam overdekt terras en het verwarmde zwembad.
Bijzonderheden: EPC score 231 kWh/m², CV op gas vernieuwd, houten ramen overal dubbel, open haard, diepe tuin volledig omheind, rolstoel vriendelijk, alarmsysteem, berg zolder en kruipruimte.
* Bewoonbare oppervlakte is indicatief

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 725.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
2376 m2
Bewoonbare oppervlakte
315 m2
Referentie
YKL8HG2I8BWX
Makelaar Code
114281
EPC Waarde
231 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€725.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com