Home Huis 2980 Zoersel
Eikenlaan 28
Kaart

Eikenlaan 28

2980 Zoersel Huis
235 m² wonen
2.132 m² perceel
3 slaapkamers
€549.000

Ontdek uw droomhuis waar charme en natuurlijke schoonheid samenkomen! Gelegen op een royaal perceel van 2.132 m² met zuidwestelijke oriëntatie, biedt dit vrijstaande huis een idyllische woonomgeving in het groene Halle Zoersel, in de bruisende buurt 'Den Drijhoek'. Deze residentiële wijk, gelegen op de grens met Schilde, heeft recentelijk een verjonging ondergaan, wat resulteert in een diversiteit aan bewoners.

Betreed een stukje geschiedenis, want dit betoverende huis is in 1965 met veel liefde gebouwd en straalt authenticiteit uit. Geniet van de rust en privacy die dit weelderige perceel te bieden heeft. Hoewel dit huis moet worden gerenoveerd vanwege het EPC (F), biedt het juist een unieke kans om een prachtige oase te creëren die volledig aan uw wensen voldoet.

Met drie slaapkamers en de mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren, is er meer dan genoeg ruimte voor een warm en gezellig gezinsleven. Het royale perceel nodigt u uit om uw buitenruimte om te toveren tot een paradijselijk toevluchtsoord.

Laat uw fantasie de vrije loop en stel u voor hoe dit charmante huis kan worden getransformeerd tot uw eigen stijlvolle en comfortabele thuis. Grijp deze kans en maak van dit huis uw eigen pareltje. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw dromen werkelijkheid worden!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Eikenlaan 28 - 2980 Zoersel - Welkom in uw droomwoning waar charme en groene pracht samenkomen! Verscholen op een ruim perceel van 2.132 m² (ZW-oriëntatie), biedt deze vrijstaande woning een idyllische leefomgeving in het groene Halle Zoersel, in de levendige wijk 'Den Drijhoek'. 'Den Drijhoek' is een residentiële wijk op de grens met Schilde die de laatste jaren een flinke verjonging doormaakt welke resulteert in een leuke mix van bewoners. Stap binnen in een stukje geschiedenis, want deze betoverende woning werd met liefde gebouwd in 1965, stralend in zijn authenticiteit. Geniet van de rust en privacy die dit weelderige terrein biedt. Hoewel deze woning een renovatieplicht heeft vanwege EPC (F), biedt deze net 'de' unieke kans om een ​​prachtige oase te creëren die volledig aan uw wensen voldoet. Met drie slaapkamers en de mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers is er meer dan voldoende ruimte voor een gezinsleven vol warmte en gezelligheid, terwijl de royale grond u uitnodigt om uw buitenruimte om te toveren tot een paradijselijk toevluchtsoord. Laat uw verbeelding de vrije loop terwijl u zich voorstelt hoe deze charmante woning kan worden getransformeerd tot uw eigen stijlvolle en comfortabele toevluchtsoord. Grijp deze kans en maak van deze woning uw eigen juweeltje. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw dromen werkelijkheid worden!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2.132 m2
Bewoonbare oppervlakte
235 m2
Referentie
WA0ZDKY337JL
Makelaar Code
5916282
EPC Waarde
665 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240221-0003150561-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€549.000 / Immotrix
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com