Home Te Koop Huis 2980 Zoersel
Molenbaan 13
Kaart

Molenbaan 13

2980 Zoersel Huis Te Koop
255 m² wonen
736 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze moderne villa met drie ruime slaapkamers! Bij binnenkomst treft u een inkomhal en toilet, gevolgd door een lichte, ruime woonkamer die naadloos overgaat in de hedendaagse keuken. Grenzend aan de keuken bevindt zich een praktische berging/wasruimte en inpandige garage, waarbij de berging toegang biedt tot de tuin. Op de begane grond vindt u ook een stijlvolle kantoorruimte met ingebouwde kasten.

De bovenverdieping biedt een open ruimte die verbonden is met de woonkamer beneden. Daarnaast zijn er een nachthal, drie ruime slaapkamers en twee badkamers - één met douche en één met zowel bad als douche. Een prachtige dressing maakt het geheel compleet.

De woning beschikt over een royale tuin met een nieuw tuinhuis. Met een gunstige EPC en conformiteit van elektriciteit, is dit een uitstekende keuze voor uw nieuwe woning. Plan snel een bezoek aan deze prachtige villa!

* * *

Molenbaan 13 - 2980 Zoersel - Moderne villa met 3 ruime slaapkamers ! Indeling : Inkomhal , toilet , ruime woonkamer met veel lichtinval en voel je goed de verbondenheid met de hedendaagse keuken , aansluitend aan de keuken hebben we toegang tot de berging / wasplaats en de inpandige garage . De berging is voorzien van een toegangsdeur naar de tuin . Ook vinden we op het gelijkvloers nog een mooie bureauruimte met ingemaakte kasten . Op de verdieping komen we boven in een mooie open ruimte met connectie met de leefruimte beneden . Verder is er een nachthal , 3 ruime slaapkamers , een badkamer met douche en een badkamer met bad en douche . Om het geheel compleet te maken is er nog een prachtige dressing voorzien . Voldoende grote tuin met nieuw tuinhuis ! Goede EPC , elektriciteit conform . Maak een afspraak om deze prachtige villa te bezoeken !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 690.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.111
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2013
Grond oppervlakte
736 m2
Bewoonbare oppervlakte
255 m2
Referentie
8ZYBJDEWCXJC
Makelaar Code
3399
EPC Waarde
100 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20230208-0002798832-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€690.000 / Home2000
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com