Home Te Koop Huis 2980 Zoersel
Uilendreef 18



immo Kaart

Uilendreef 18, 2980 Zoersel

Huis Te Koop in Zoersel
389 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Uilendreef 18 - 2980 Zoersel - Met gepaste trots stellen we deze prachtige villa voor. Deze villa is smaakvol volledig gerenoveerd, ongeveer 10 jaar geleden, en vormt een ware parel met een luxueuze leefomgeving en alle moderne voorzieningen die u zich maar kunt wensen.
Gelegen in een rustige en groene omgeving biedt deze woning privacy en sereniteit. Met 4 slaapkamers en 3 badkamers op een mooi perceel van 2025 m², bevindt deze ruime woning zich in de felbegeerde wijk 'Den Drijhoek' te Halle/Schilde. 'Den Drijhoek' is een residentiële wijk met uitstekende bereikbaarheid naar naastliggende steden en voorzieningen, die de laatste jaren een flinke verjonging heeft doorgemaakt en resulteert in een leuke mix van bewoners. U kunt genieten van de rust van het platteland, terwijl u toch dicht bij alle benodigde faciliteiten bent.
INDELING:
Gelijkvloers: De woning betreedt u via de mooie lichte inkomhal met hoge plafonds, voorzien van een gastentoilet en vestiaire ruimte. Een houten glazendeur leidt naar de leefruimte, waar de ruime zithoek met een grote openhaard (waarin nu een kachel is geïnstalleerd) en eetkamer op elkaar aansluiten. Deze ruimtes geven op hun beurt uit op de fantastische leefkeuken, voorzien van een open haard, met daarnaast een berging en een wasplaats met ingemaakte kasten. De keuken vormt het hart van de woning en is een droom voor elke kok, met een prachtig Lacanche kookfornuis, massieve houten kasten en moderne apparatuur zoals een Zug combi-oven. Aansluitend aan de keuken bereikt u een aparte ruimte die momenteel dienst doet als bureau en uitgeeft op het zeer gezellige overdekte terras met barbecuehoek.
1e verdieping: Via de nachthal bereikt u aan de ene kant de master suite met een prachtige badkamer en een ruime dressing. Aan de andere zijde van de nachthal bevindt zich de kinderafdeling, met 2 zeer ruime kinderkamers, elk met een eigen badkamer en ingemaakte kasten. Daarnaast is er een kleinere kamer met toegang tot een bergzolder, bereikbaar via een vouwtrap, een apart toilet en daartussen een gezellige TV-hoek.
Tuin: De tuin is onderhoudsvriendelijk en volledig omheind. Het is toegankelijk via een automatische houten toegangspoort die uitkomt op een ruime oprit. Er is een garage met plaats voor een auto en fietsen. Achteraan de tuin bevindt zich een tuinberging voor houtopslag en eventueel fietsen.

BIJZONDERHEDEN:
- Zee van ruimte
- Luxe afwerking
- Prachtige overdekt terras met barbecue hoek
- Conform keuringsattest elektriciteit
- Gunstig EPC (B)

Voor meer informatie of een bezoek aan deze prachtige woning, neem gerust contact op met Sigalit via Sigalit@reds.be of via 0475 66 84 74

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
389 m2
Referentie
EBTW704ENA9E
EPC Waarde
162 kWh/m2
EPC Label
B
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com