Kaart

2980 Zoersel Huis Te Koop
186 m² wonen
1285 m² perceel
4 slaapkamers

Karaktervolle, open bebouwing (186m²) met vier slaapkamers, twee badkamers, aangelegde tuin, twee garages op bosrijke locatie in Zoersel!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Zoersel, centraal maar rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, twee badkamers, 4 slaapkamers, polyvalente ruimte, zolderruimte, 2 garages, autostaanplaatsen en tuin.
Beschrijving:  Welkom in deze karaktervolle woning, via de inkomhal komen we in de lichtrijke leefruimte met open-haard en aansluitend de open en geïnstalleerde keuken. Vervolgens bevindt zich op het gelijkvloers ook nog een ruime polyvalente ruimte met zicht op de tuin en aansluitend de badkamer (1) met douche in bad en aparte toilet. Via de inkomhal begeven we ons naar het eerste verdiep, waar zich 1 ruime masterbedroom en twee gastenkamers bevinden alsook de badkamer met douche en aparte toilet. De polyvalente opbergruimte geeft tevens toegang tot de zolder berging. Deze woning biedt tevens ook één zeer ruime garage met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Een tweede garage bevindt zich achteraan in de tuin. Deze woonst ligt op een ruim perceel (1285m²) met een prachtige aangelegde tuin (zuid-west). 
Bijzonderheden: - openhaard- 2 garages- meerdere autostaanplaatsen- woning steeds prima onderhouden- aangename Zuid-West tuin- Toplocatie
EPC: 353 kWh/m²jaar 
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 469.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
1285 m2
Bewoonbare oppervlakte
186 m2
Referentie
6F3N3IMJB765
Makelaar Code
139130
EPC Waarde
353 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€469.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com