Home Te Koop Huis 9930 Zomergem
Nekke 31-Bus-A
Kaart

Nekke 31-Bus-A

9930 Zomergem Huis Te Koop
175 m² wonen
244,45 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Nekke 31-Bus-A - 9930 Zomergem - Ontdek de unieke kans om eigenaar te worden van een prachtige nieuwbouwwoning, nu beschikbaar met een aantrekkelijke 6% BTW! Gelegen in een serene, groene omgeving biedt deze landelijke woning panoramische vergezichten over de uitgestrekte velden, wat zorgt voor een idyllische en rustgevende sfeer.

Deze woning, een toonbeeld van hoogstaande architectuur, is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. U zult versteld staan van de hoogwaardige afwerking en de aandacht voor energiezuinigheid, waaronder een uiterst laag energieverbruik. Het huis is voorzien van zonnepanelen (5x 390 WP) die bijdragen aan een duurzame levensstijl en lagere energiekosten.

De ruime opzet van deze woning garandeert een comfortabel en luxe woongenot. De lichtrijke leefruimte, met een open keuken (afwerking naar keuze), gezellige zithoek en ruime eetplaats, biedt een open en uitnodigende sfeer. Een praktische berging grenst aan de keuken. Verder omvat de woning een stijlvolle badkamer en vier slaapkamers, toegankelijk vanuit de nachthal. Het grote terras op het zuiden is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Technologisch is deze woning volledig uitgerust met moderne voorzieningen zoals een hoogrendementsketel en een ventilatiesysteem c+.

De locatie combineert het beste van twee werelden: een rustige, groene omgeving met uitzicht over de velden, ideaal om te ontspannen na een drukke dag, en tegelijkertijd dichtbij het levendige centrum van Zomergem (Lievegem) met zijn vele faciliteiten en winkels. Geniet van een avondje uit op een gezellig zomerterras of doe gemakkelijk uw boodschappen in de buurt. Dankzij de vlotte bereikbaarheid van E40 en R4 bent u snel op weg naar elke bestemming.

De woning omvat twee autostandplaatsen en biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinberging.

Mis deze kans niet om uw droomwoning te bezichtigen. Neem contact op met Unicum op 09 336 16 15 of mail naar info@vastgoedunicum.be voor het plannen van een bezoek. Uw nieuwe thuis wacht op u!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
244,45 m2
Bewoonbare oppervlakte
175 m2
Referentie
961D1620N-7F
Makelaar Code
spir5906
EPC Certificaat
EPB in opmaak
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
30 Jan 2024
€395.000 / Vastgoed Unicum
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com