Home Te Koop Huis 3520 Zonhoven
Vogelzangstraat 38



immo Kaart

Vogelzangstraat 38, 3520 Zonhoven

Huis Te Koop in Zonhoven
150 m² wonen
3 slaapkamers

Vogelzangstraat 38 - 3520 Zonhoven - Deze eigendom wordt aangeboden via het online biedplatform van Troostwijk/Vavato. Bezoeken kunnen enkel plaatsvinden mits het vastleggen van een afspraak.

De biedtermijn loopt af op 26.10.2023 om 16.00u. De instelprijs bedraagt: 175.000 EUR.

Klik voor bijkomende informatie en biedingen op de volgende link: https://new.troostwijkauctions.com/l/residential-real-estate-A1-15413-1

Het geboden bedrag is steeds exclusief het ereloon van de makelaar (nl.: 4,23% incl btw op het aanvaarde geboden bedrag, hierop zijn tevens verkooprechten verschuldigd) en de verkoopbelastingen; zowel dit ereloon als de verkoopbelastingen worden door de koper gedragen.

Deze woning, gelegen op Vogelzangstraat 38 in Zonhoven, biedt een unieke kans voor degenen die op zoek zijn naar een stukje groen paradijs om hun droomhuis te creëren. Het perceel van maar liefst 20a36ca, met een royale perceelbreedte van 18 meter, omvat een open bebouwing uit 1950 die volledig te renoveren is of als bouwgrond kan dienen.

Met 3 slaapkamers en een bruikbare vloeroppervlakte van 150 m² volgens het EPC-certificaat, heeft dit pand onbeperkte potentie. De omheinde noordgerichte tuin biedt privacy en sereniteit te midden van het groen. Daarnaast beschikt de woning over een zolder en een kelder.

De locatie is absoluut een troef. Deze woning bevindt zich in een gegeerde buurt, ideaal om te wonen. Het stadscentrum ligt vlakbij, zodat alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

De EPC-score bedraagt 975 kWh/m² met een F-label. Dit weerspiegelt de huidige staat van het pand en biedt de kans om het energieverbruik te optimaliseren tijdens een grondige renovatie.

Relevante documenten zijn eveneens beschikbaar op onze website www.dewaele.com

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Kadastraal Inkomen
€ 692
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
6GXL15VQZZIR
Makelaar Code
154225
EPC Waarde
9750 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Oct 2023
€175.000 / Dewaele
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com