immo Kaart

, 3520 Zonhoven

Huis in Zonhoven
216 m² wonen
725 m² perceel
3 slaapkamers
€379.000

Leuke gezinswoning met 3 slaapkamers en zuidgerichte tuin (7 are) in Zonhoven
LiggingDeze knappe woning ligt in de Nieuwstraat op een boogscheut van Zonhoven centrum op een knap perceel van 7a 25ca. Het pand is centraal gelegen dankzij een vlotte verbinding naar verschillende belangrijke invalswegen en de E314. Zalig genieten van en in de natuur? Het prachtige natuurgebied De Wijers ligt vlakbij.
Indelinginkomhal met vestiaire, gastentoilet, living, keuken, inpandige garage, carport, wasplaats, tuinberging, overloop/vide/bureau, 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet
BeschrijvingDe inkomhal met gastentoilet geeft uit op een ruime en lichtrijke leefruimte dewelke is opgedeeld in een gezellige TV-hoek met aangrenzend de eetkamer. Vervolgens komen we in de volledig uitgeruste keuken voorzien van hedendaagse toestellen en alle comfort. Aansluitend is er nog een praktische berging/wasplaats met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Buiten is er nog een praktische tuinberging voor het opbergen van materiaal.Op de eerste verdieping heb je een ruime overloop/vide die kan dienen als speelkamer of bureau, 3 slaapkamers, een dressing, een apart toilet en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en ligbad. De volledig omheinde en zuidgerichte tuin biedt volledige privacy. Heerlijk genieten in jouw eigen groene oase!
Kortom een aanrader voor wie op zoek is naar een instapklare gezinswoning centraal gelegen in een kindvriendelijke buurt.
Troeven- open moderne bebouwing- instapklaar- 3 slaapkamers + dressing + bureauruimte- inpandige garage + carport + volledige kruipkelder- zonovergoten, volledig omheinde tuin met zalig terras en tuinberging- op enkele minuten van Zonhoven centrum en de E314- vlakbij natuurgebied De Wijers

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1997
Grond oppervlakte
725 m2
Bewoonbare oppervlakte
216 m2
Referentie
2V6BB47HIT-7
Makelaar Code
96290
EPC Waarde
316 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€379.000 / Heylen Vastgoed
28 Jan 2024
€395.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com