immo Kaart

B-3520 Zonhoven

Huis Te Koop in Zonhoven
350 m² wonen
4 slaapkamers

Landelijke open bebouwing met bijgebouw wellness (hetwellnest.be)!

Ligging: Deze woning met wellenss geniet van een zeer rustige en landelijke ligging in Zonhoven. De regio staat ook bekend voor een uitstekende verbinding naar omliggende gemeentes met zijn invalswegen en de autosnelweg.

Indeling: Inkomhal, open keuken, bijkeuken, eetkamer, leefruimte, bureau of slaapkamer, wasplaats, garage, nachthal, slaapkamers, badkamer, bijgebouw met alle wellness voorzieningen.

Omschrijving: Bent u op zoek naar een ruime woning met luxueuze wellness voorzieningen? Of bent u op zoek om bij uw thuis te ondernemen en deze wellness over te nemen? Dan is dit adres zeker de moeite waard om eens van dichtbij te bekijken. In het hoofdgebouw komt u in de ruime inkomhal binnen met gastentoilet. De open keuken die voorzien is van alle toestellen geniet samen met de eetkamer en leefruimte van veel lichtinval en een gezellige sfeer. Daarnaast is er nog een bijkeuken die enorm praktisch is. Verder in de inkomhal komt u een slaapkamer tegen die ook gebruikt kan worden als bureau. Als laatste komt u op de gelijkvloerse verdieping de technische ruimte met wasplaats en een garage tegen. Op de verdieping vindt u via de open nachthal de slaapkamers en badkamer met bad en douche. De woning beschikt over verschillende zolderruimtes die mogelijk zijn tot inrichting.

De tuin is gedeeltelijk aangelegd en loopt door tot een diepte van 85 meter. Geniet van de zuidoostelijk geörienteerde tuin met terras en verward zwembad in totale rust. U heeft verder geen achterliggende buren.

Via de tuin of via de oprit komt u in het bijgebouw van 2014 waar alle luxe aanwezig is. Helemaal afgesloten van de buitenwereld kunnen u of uw klanten genieten van alle wellness voorzieningen. Van infraroodsauna en stoomcabine tot douches, jacuzzi en een dompelbad. Kortom alles aanwezig om volledig te relaxen. De verdieping is ingevuld met een bed, zetels en tv.

Ook de vennootschap kan worden overgenomen, dit is te bespreken met de eigenaars.

Troeven:
- EPC label C- 38 zonnepanelen
- Zonneboiler & airco
- Goed draaiende onderneming met vaste klanten

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 845.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2001
Bewoonbare oppervlakte
350 m2
Referentie
ECRVGS4E8IHL
Makelaar Code
123094
EPC Waarde
222 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
18 Feb 2024
€845.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com