Home Huis 3520 Zonhoven
Bokrijkseweg 9
Kaart

Bokrijkseweg 9

3520 Zonhoven Huis
331 m² wonen
3.180 m² perceel
4 slaapkamers
€795.000

Ontdek deze charmante woning aan de Bokrijkseweg in Zonhoven, een parel voor liefhebbers van ruimte, comfort en elegantie. Met een opvallende praktijkruimte is deze plek ideaal voor professionals die thuis willen werken.

Deze woning, gelegen op een groot perceel van 31a80ca, is omringd door groen en biedt volop ruimte. Gebouwd in 1976 onderging dit huis in 2019 een moderne make-over. Alles, van de vloeren tot het terras en van de keuken tot de ramen, werd vernieuwd, inclusief de schilderwerken. Een modern alarmsysteem zorgt voor extra veiligheid.

In de leefruimte zorgt een houtkachel voor warmte en gezelligheid. De woning heeft drie toiletten, een volledig onderkelderde ruimte met inpandige garage en vier comfortabele slaapkamers, wat het tot een ware oase van comfort maakt.

De prachtige tuin, onderhouden met behulp van een grondwaterbesproeiingssysteem, draagt bij aan de duurzaamheidsuitstraling van deze woning.

Mis deze kans niet om te wonen in een pand waar elk detail perfect is. Beleef de schoonheid van de Bokrijkseweg in Zonhoven, een echt thuis waar comfort en stijl hand in hand gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om deze unieke woning te bezichtigen. Welkom thuis!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Bokrijkseweg 9 - 3520 Zonhoven - Stap binnen in de weelde van de Bokrijkseweg in Zonhoven, waar deze charmante woning op zoek is naar nieuwe bewoners die houden van ruimte, comfort en stijl.

Een opvallend kenmerk van deze woning is de praktijkruimte, ideaal voor wie een professionele werkplek aan huis wil creëren. Met een royaal perceel van 31a80ca omringt de woning je met groen en biedt het volop ruimte.Oorspronkelijk gebouwd in 1976, heeft deze woning een eigentijdse transformatie ondergaan rond 2019. Van vloeren tot ramen, keuken tot terras, en zelfs de schilderwerken zijn met zorg vernieuwd. Het alarmsysteem zorgt voor extra gemoedsrust.

Geniet van de warmte van de houtkachel in de leefruimte, die niet alleen gezelligheid brengt maar ook een knusse sfeer creëert. Met maar liefst drie toiletten, een volledig onderkelderd pand met inpandige garage en vier comfortabele slaapkamers biedt deze woning een oase van comfort.
De tuin, verzorgd met een sproeisysteem dat gebruikmaakt van grondwater, is een groen paradijs. Deze woning straalt niet alleen stijl uit, maar ook duurzaamheid.

Dit is jouw kans om te wonen op een plek waar elk detail klopt. Ontdek de pracht van de Bokrijkseweg - een thuis waar comfort en stijl samenkomen.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer details en plan een bezichtiging van deze bijzondere woning. Welkom thuis!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.392
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
3.180 m2
Bewoonbare oppervlakte
331 m2
Referentie
T030DTJA7DGF
Makelaar Code
5921634
EPC Waarde
384 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20191012-0002205779-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€795.000 / Immo Idylia
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com