Home Huis 3520 Zonhoven
Herestraat 144
Kaart

Herestraat 144

3520 Zonhoven Huis
233 m² wonen
1.528 m² perceel
3 slaapkamers
€389.000

Welkom in de Herestraat 144 te Zonhoven, waar een halfopen bebouwing rust en comfort schept op een uitgestrekt perceel van 15a28. Met zijn bewoonbare oppervlakte van 233m2, biedt deze woning een naadloze mix van moderniteit en huiselijkheid.

Het huis is energie-efficiënt, voorzien van 30 zonnepanelen, met behorende certificaten die de komende vijf jaar geldig blijven. De ruimtelijke indeling omvat 3 slaapkamers, 2 badkamers en een kantoorruimte, ideaal voor gezinnen die prijs stellen op ruimte en functionaliteit. Verder beschikt het huis over een garage.

Eén van de hoogtepunten van dit pand is ongetwijfeld de zorgvuldig aangelegde tuin die grenst aan een recreatiegebied. Deze unieke combinatie verzekert ultieme privacy in een serene, rustige omgeving. Bovendien ligt het huis vlakbij het centrum van Zonhoven, waardoor openbaar vervoer, winkels en supermarkten gemakkelijk bereikbaar zijn.

Het gebouw heeft verschillende renovaties ondergaan, waaronder een vernieuwd dak, ramen en achterbouw, wat het zijn hedendaagse uitstraling geeft. Deze woning is zorgvuldig onderhouden door de huidige eigenaren en staat klaar om een nieuw verhaal te beginnen. Ontdek de charme van de Herestraat en maak van deze woning jouw nieuwe thuis. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezichtiging.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Herestraat 144 - 3520 Zonhoven - Stap binnen in deze halfopen bebouwing op de Herestraat 144 te Zonhoven, een ruimte van rust en comfort op een indrukwekkend perceel van 15a28. Met een bewoonbare oppervlakte van 233m2 biedt deze woning een perfecte balans tussen modern wonen en gezelligheid.

Geniet van duurzame energie met 30 zonnepanelen, waarvoor nog certificaten beschikbaar zijn voor de komende 5jaar. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een bureau ruimte en een garage is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en functionaliteit.

De troef van de prachtig aangelegde tuin, samen met het aangrenzende recreatiegebied, biedt ultieme privacy en een vredige omgeving. Dankzij de nabijheid van het centrum van Zonhoven zijn voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels en supermarkten gemakkelijk bereikbaar.

Renovaties, waaronder het dak, ramen en vernieuwde achterbouw, hebben deze woning gemoderniseerd. Met zorg onderhouden door de huidige eigenaars, staat deze woning klaar om een nieuw hoofdstuk te verwelkomen. Ontdek de charme van de Herestraat en maak deze woning jouw thuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Kadastraal Inkomen
€ 884
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
1.528 m2
Bewoonbare oppervlakte
233 m2
Referentie
GPGKRX0UZQM4
Makelaar Code
5916829
EPC Waarde
489 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231201-0003038966-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€389.000 / Immo Idylia
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com