Home Te Koop Huis 3520 Zonhoven
Merelstraat 28
Kaart

Merelstraat 28

3520 Zonhoven Huis Te Koop
234 m² wonen
1570 m² perceel
4 slaapkamers

Op zoek naar je droomhuis in Zonhoven? Ontdek deze prachtige, ruime woning met maar liefst vier slaapkamers - ideaal voor gezinnen. De sfeervolle woonkamer, uitgerust met een comfortabele zit- en eethoek, biedt een perfecte ruimte voor ontspanning en sociale momenten.

De keuken werd volledig vernieuwd in 2016 en is compleet uitgerust voor de culinaire avonturier. Verder beschikt het huis over een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Voor wie extra luxe zoekt, is er op de bovenverdieping nog ruimte om een tweede badkamer te creëren. Met een handige wasruimte, die tevens dienst doet als extra bergruimte, wordt je dagelijkse routine een stuk makkelijker.

Duurzaamheid is ook een belangrijk kenmerk van deze woning. Dankzij de installatie van 25 zonnepanelen kan je genieten van groene energie. Bovendien is er buiten een mooi aangelegd terras, deels overdekt, perfect voor allerlei buitenactiviteiten of gewoon om te relaxen.

Als autoliefhebber zal je zeker de grote inpandige garage waarderen, die plaats biedt aan twee auto's en nog eens extra opslagruimte biedt. Tot slot vind je een onderhoudsvriendelijke, zuidelijk georiënteerde tuin - een echte groene oase van rust.

Dit huis combineert op unieke wijze comfort, stijl en functionaliteit tot een plek die aanvoelt als een echt thuis. Mis deze kans niet om je droomhuis in Zonhoven te vinden! Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, bel je naar 011 52 66 73.

* * *

Merelstraat 28 - 3520 Zonhoven - PRACHTIGE WONING TE KOOP IN ZONHOVEN!

Deze woning in Zonhoven biedt alles wat je zoekt. Met 4 slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin, terwijl de gezellige leefruimte met zit- en eethoek een perfecte plek biedt voor ontspanning en samenzijn.

De keuken, volledig geïnstalleerd in 2016, is een droom voor elke kookliefhebber. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel, en op de bovenverdieping bestaat de mogelijkheid tot het creëren van een tweede badkamer. Daarnaast is er een handige waskamer/bergruimte, wat het dagelijkse leven vergemakkelijkt.

De woning is ook duurzaam uitgerust, met 25 zonnepanelen die zorgen voor een milieuvriendelijke energievoorziening. Buiten is een prachtig aangelegd terras, deels overdekt, perfect voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Voor autoliefhebbers is er een grote inpandige garage met plaats voor twee auto's, wat ook extra opslagruimte biedt. De onderhoudsvriendelijke tuin, georiënteerd op het zuiden, is een oase van rust en groen.

Deze woning combineert comfort, stijl en functionaliteit op een unieke manier en biedt een heerlijke plek om thuis te komen. Mis deze kans niet om je droomhuis te vinden in Zonhoven!

Voor meer info of een bezichtiging bel 011 52 66 73.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1993
Grond oppervlakte
1570 m2
Bewoonbare oppervlakte
234 m2
Referentie
2H7RNG1ZA94Y
Makelaar Code
455
EPC Waarde
274 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3183517-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€499.000 / ImmoW
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com